Συγκλονίζει ο ράπερ Lamanif που είχε πέσει θύμα revenge porn: «Είναι κάτι που σε στιγματίζει, ένιωσα ότι ρεζιλεύω την οικογένειά μου»

at 6:30 μμ
35

Για το πως βίωσε ο ίδιος τη δική του εμπειρία revenge porn μίλησε ο ράπερ Lamanif στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο ράπερ Lamanif πριν τρία χρόνια περίπου είδε προσωπικές του στιγμές να διαρρέονται στο διαδίκτυο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποφασίσει να εξαφανιστεί από προσώπου γης, και για αρκετές ημέρες να σημάνει συναγερμός αφού κανείς δεν γνώριζε που βρίσκεται και αν είναι καλά στην υγεία του.

Στην εξομολόγησή του ο ράπερ Lamanif εξηγεί πως ένιωσε εκείνη την περίοδο αλλά και τι ήταν αυτό που τον έκανε να πάρει την απόφαση να εξαφανιστεί για μέρες από όλους και από όλα.

«Υπήρξα θύμα revenge porn. Είναι κάτι που σε στιγματίζει. Είναι κάτι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις. Εγώ χρειάστηκα πολύ χρόνο, χρειάστηκα να συμβουλευτώ ειδικούς, χρειάστηκα τη στήριξη της οικογένειάς μου. Εγώ αρχικά είχα καταλάβει ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είχε τις φωτογραφίες από τις δικές μου προσωπικές στιγμές» είπε αρχικά ο Lamanif.

Όταν το αντιλήφθηκα, έχασα τη Γη κάτω από τα πόδια μου. Εκείνη τη στιγμή, δε μπόρεσα να πάω να μιλήσω σε κάποιον και να το μοιραστώ. Αν και αυτή είναι η σωστή κίνηση… Ήμουν σε μια κατάσταση που δεν κοιμόμουν, ήμουν άλλος άνθρωπος, είχα κλειστεί στον εαυτό μου, είχα απομονωθεί από τις παρέες μου. Δεν ήξερα τι να κάνω και πως να το χειριστώ.

Ντρεπόμουν για το τι γνώμη θα σχημάτιζαν τα άτομα που θα πήγαινα να μιλήσω. Ένιωθα ότι ρεζιλεύω την οικογένειά μου. Στην αρχή δέχτηκα μια χρηματική απειλή. Έδωσα το ποσό που μου ζητήθηκε και νόμιζα ότι ησύχασα. Αργότερα, μετά από 1,5 μήνα, μου ζήτησαν ένα μεγαλύτερο ποσό. Η στιγμή που ένιωσα ότι θέλω να εξαφανιστώ ήταν όταν μετά από μια μουσική μου κυκλοφορία, ξύπνησα και είδα ότι όλες οι προσωπικές μου στιγμές κυκλοφορούν στο διαδίκτυο… Άνοιξα απλά την πόρτα και έφυγα…» εξομολογήθηκε ακόμη ο Lamanif.

«Ένιωσα απαίσια. Δε μπορώ να περιγράψω αυτό που ένιωσα. Δε θέλω ούτε να θυμάμαι πως ένιωθα. Θυμάμαι να χτυπάει το κινητό συνέχεια από τηλέφωνα και μηνύματα, δεν μπορώ να περιγράψω τι λέγανε…  Πολύ άσχημα λόγια… Ο κόσμος δεν προσπάθησε να με συμμεριστεί, να σκεφτεί ότι ίσως χρειάζομαι τη βοήθειά τους. Ο κόσμος όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κολλάει στον τοίχο… Η ιστορία βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια… » κατέληξε.

Πηγή

Σχετικά

Back to top