Ο Σταθμός

Από το 1990 μέχρι και σήμερα πολλά συντέλεσαν στο να γίνει το σήμα του STAR 92.9 συνώνυμο ενός ραδιοφωνικού σταθμού που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που έζησαν την γέννηση αλλά και την άνθηση της ραδιοφωνίας.

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με πλήρη τμήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ο σταθμός μας πολύ γρήγορα καταξιώθηκε και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας.

Το μεγάλο εύρος της ελληνικής μουσικής, με προσθήκες από το ξένο ρεπερτόριο που μεταδίδει ο STAR 92.9, τον έκαναν να αγαπηθεί και να αποκτήσει σταθερούς ακροατές κάθε ηλικίας, καθώς σε αυτόν αναγνωρίζουν έναν «φίλο» που καλύπτει τις μουσικές τους αναζητήσεις και ταυτόχρονα μοιράζεται μαζί τους τη διαμόρφωση του προγράμματός του.

Σημαντικοί παράγοντες στην συνεχή ανοδική πορεία του σταθμού αλλά και στην τεχνολογική εξέλιξη, είναι :

  • Η καθαρή και υψηλής ποιότητας ακουστική
  • Η τέλεια κάλυψη του Νομού Αργολίδας και των όμορων Νομών
  • Η ακρίβεια της μετάδοσης των διαφημιστικών μηνυμάτων
  • Η υψηλή ακροαματικότητα του σταθμού
  • Τα διάφορα events, συναυλίες & parties που διοργανώνει
  • Η αμφίδρομη επικοινωνία

Η Φιλοσοφία

O STAR 92.9 δεν είναι μόνο ένα ραδιόφωνο που μπορεί να προβάλει δυναμικά μια πλούσια γκάμα προϊόντων. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών επικοινωνίας. Προσφέρει στους πελάτες του ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης το οποίο ξεφεύγει από τα όρια της διαφήμισης στα άλλα ραδιόφωνα του νομού !

Ο STAR 92.9 προσφέρει προβολή προσαρμοσμένη στον πελάτη και υπηρεσίες που ικανοποιούν, πάντα, με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους του.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να κατεβάσετε το media kit του σταθμού, παρακάτω:

Back to top