Ελένη Τσολάκη για Ιωάννα Τούνη: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαντάει, στενοχωριέμαι γι’ αυτό το κορίτσι»

at 10:36 πμ
373

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη σχολίασε η Ελένη Τσολάκη στο Open Weekend, το πρωί του Σαββάτου 30/4. Η παρουσιάστρια επεσήμανε πως δε μπορεί να καταλάβει γιατί συνεχίζει να απαντάει στα κακεντρεχή σχόλια, μετά τον θάνατο της μητέρας της.

«Εδώ πάμε σε ένα άλλο κοινωνικό πείραμα. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά σας λέω, στενοχωριέμαι πολύ με αυτό το κορίτσι γιατί βγαίνει κι απαντάει. Γιατί δεν τους γράφει όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι… Όσο δίνεις συνέχεια, δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Ας τους γράψει όλους εκεί που θέλει να τους γράψει, ας συνεχίσει τη ζωή της. Είναι ένα αξιόλογο πλάσμα και μία μαχήτρια, περνά μία δύσκολη κατάσταση που πραγματικά είναι τεράστια η απώλειά της, επειδή δεν έχει κάποιον άλλον στον κόσμο.

Θα κάτσω εγώ τώρα να απαντήσω στον κακοπροαίρετο, που δεν έχει νοημοσύνη να με βγάλει φωτογραφία τη Μεγάλη Παρασκευή στον Επιτάφιο και να με κράζει;» είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη για την Ιωάννα Τούνη.

«Απαντάει εδώ που έχει δίκιο, όμως απαντούσε όταν είχε και άδικο. Είναι θέμα διαχείρισης. Δε νομίζω ότι είναι όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργήσει τόσο καιρό με κάποια προκλητικά πράγματα που ο μέσος χαζός σχολιαστής θα μπει να κράξει την Ιωάννα Τούνη που έχει όλα τα δίκια με το μέρος της. Είναι εύκολος στόχος. Φταίει η ίδια γι΄ αυτό. Σε αυτό έχει όλα τα δίκια» σχολίασε με τη σειρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Θα μπορούσε να βάλει μία τελεία σε αυτό και να πει ότι αλλάζει πορεία. Για όλους λένε» κατέληξε η Ελένη Τσολάκη στο Open Weekend.

Πηγή

Σχετικά

Back to top