Λάμπρος Κωνσταντάρας για Στέφανο Κασσελάκη: “Θα σταθεί αυτό το πολιτικό ανέκδοτο απέναντι στον Μητσοτάκη;” |

at 7:44 μμ
210

Νέα πυρά… στέλνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο πριν τις δεύτερες κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επιλέγει να τοποθετηθεί μέσω social media για τον Στέφανο Κασσελάκη. Κάτι που έκανε εκ νέου, δε, πριν από μερικές ημέρες και πάλι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Κύριε Κασσελάκη δεν είσαι ούτε ο πρώτος γκέι, ούτε τόσο σημαντικός. Είσαι ένας απλός υποψήφιος κόμματος και κάπως γραφικός πλέον» είχε γράψει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά πριν από 20 ημέρες. Αν φοβάσαι κάτι, μίσθωσε ασφάλεια και μη ζαλίζεις άλλο το κοινό αίσθημα. Καλή επιτυχία και κόψε τη θυματοποίηση. Κούρασε ήδη».

Σήμερα, μέσω social media, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επανέρχεται με λόγο καθ’ όλα αιχμηρό στο «φαινόμενο Κασσελάκη» με αφορμή το ατόπημα του υποψήφιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τα Κατεχόμενα σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.

«Τσίπρας No2. Θα σταθεί αυτό το πολιτικό ανέκδοτο απέναντι στον Μητσοτάκη; Βγάλτε τον λίγο να δούμε κάτι» γράφει χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top