Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για το bullying που έχει υποστεί – «Ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και ακόμη το θυμάμαι»

at 6:45 πμ
395

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση όσον αφορά στα μαθητικά της χρόνια, στον «αέρα» της εκπομπής της, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

Η παρουσιάστρια «άνοιξε» την καρδιά της όσον αφορά στο bullying που είχε δεχθεί, όταν πήγαινε στο δημοτικό, εξαιτίας ενός ζευγαριού παπουτσιών που είχε, το οποίο ήταν απομίμηση, με την ίδια να τονίζει μάλιστα πως ακόμη δεν έχει ξεχάσει το περιστατικό.

«Πήγαινα δημοτικό σε ένα δημόσιο σχολείο, δεν είχαμε λεφτά μην φανταστείτε, κοντά στο σπίτι μου, μετά πήγα στις Καλόγριες. Θυμάμαι ότι είχα ένα παπούτσι που έγραφε “Abibas”. Ήμουν παιδάκι και θυμάμαι που ήταν κάποια άλλα κοριτσάκια που με κορόιδεψαν. Είχα γυρίσει σπίτι και ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και ακόμη το θυμάμαι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου


Πηγή

Σχετικά

Διεθνείς Μουσικές Ημέρες στην Καλαμάτα

21 Νοεμβρίου, 2020
Ξεκινούν την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας. Το φεστιβάλ κλασικής μουσικής πραγματοποιείται φέτος για τέταρτη φορά. Φιλοξενεί…
Back to top