“Τον έχει… ξεχάσει η μάνα του βγαίνει και λέει “με βάραγε ο Σεφερλής”

at 8:33 πμ
270

“Κι ο Μάρκος ξέρει να σέβεται. Δεν έχει ξεπεράσει ποτέ αυτά τα όρια” δήλωσε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Ο Γιάννης Καπετάνιος έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για το δικαστήριο που είχε ο Μάρκος Σεφερλής αλλά και τη συνεργασία τους.

Ποιο είναι το δικό σου όριο;

Όταν παίζεις έναν ρόλο που αυτό πρέπει να γίνει, θα το ανεχθείς. Δεν είναι ο άλλος τρελός να σε «σκοτώσει». Προσέχει. Υπάρχει σεβασμός. Αυτό τα λέει όλα. Κι ο Μάρκος ξέρει να σέβεται. Δεν έχει ξεπεράσει ποτέ αυτά τα όρια. Ό,τι γίνεται είναι στο πλαίσιο του ρόλου. Υπάρχει σεβασμός και τρόπος προς τον συνάδελφο. Έχουν τρόπο που γίνονται αυτές οι σκηνές. Δεν ξεπερνά τα όρια. Ο άλλος που τον έχει… ξεχάσει η μάνα του βγαίνει και λέει «με βάραγε ο Σεφερλής». Κι έγινε το δικαστήριο και το κέρδισε ο Σεφερλής. Εγώ θυμάμαι έφαγα εφτά χαστούκια γιατί ξεχνούσε τα λόγια του ο Θόδωρος Κατσαδράμης στην «Καλή πεθερά». Κι είχα φάει κι οχτώ κουραμπιέδες. Χαστούκι και κουραμπιές για να γίνει σωστά το πλάνο.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Οργή Πορτοσάλτε για τη σαγιονάρα στο Προεδρικό – Η απάντηση του εργαζομένου

26 Ιουλίου, 2022
Οργή Άρη Πορτοσάλτε για τη βερμούδα και τη σαγιονάρα – Η αποστομωτική απάντηση του μουσικού και του Σωματείου Εργαζομένων Καλλιτεχνών Ορχήστρας και Χορωδίας της ΕΡΤ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα…
Back to top