«Σταμάτησα να είμαι stripper σε bachelor party όταν έκανα σeξ με τη νύφη και την κουμπάρα» (video)

at 4:35 μμ
511

Καλεσμένος στο The 2Night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης, ο Στηβ Μιλάτος. Το νεαρό μοντέλο, το οποίο έχει περπατήσει σε δεκάδες πασαρέλες και έχει κάνει φωτογραφίσεις μαζί με διάσημα μοντέλα όπως η Kate Moss, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περίοδο που εργαζόταν σαν stripper σε bachelorette parties, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που τον σόκαρε και τον έκανε να σταματήσει να χορεύει.

“Έγινε κάτι και σταμάτησα να είμαι στρίπερ. Μπορεί να δείχνω “ροκ”, αλλά είμαι παλαιών αρχών σε κάποια πράγματα. Πήγα σε ένα bachelor party… Ήταν σε σπίτι, με πέντε γυναίκες. Ήμουν μαζί με έναν φίλο μου. Τον πήρα μαζί και χορέψαμε. Τελικά υπήρξε συνεύρeση μεταξύ κουμπάρας και νύφης και εμένα και του φίλου μου μαζί. Αυτό με σόκαρε! Με ενόχλησε η ιδέα ότι αύριο παντρεύεται. Αν έχεις απωθημένα δεν παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω. Δεν θέλω να χαλάσω την ιδέα που έχω για τις γυναίκες.

Με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε να κάνουμε τα bachelor πάρτι μας μαζί, στο ίδιο μαγαζί, σε αντίθετα τραπέζια. Παλιά δεν υπήρχαν αυτά. Το bachelor party είναι ξενόφερτο. Εγώ είμαι πιο παραδοσιακός” αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο.

“Δεν θα πήγαινα στο Bachelor, ακόμα και αν ήμουν ελεύθερος” δήλωσε επίσης ο Στηβ Μιλάτος.

Πηγή

Σχετικά

Back to top