Ασημίνα Ιγγλέζου: Όταν ανέβασε video φορώντας τίποτα

at 7:36 μμ
118
Ασημίνα Ιγγλέζου: Όταν ανέβασε video φορώντας τίποτα

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες. Το προφίλ της στο instagram μετράει περισσότερους από 135 χιλιάδες ακόλουθους. Κάθε της ποστ προκαλεί ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό. Η ίδια έχει ένα τέλεια γραμμωμένο κορμί καθώς εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το τρέξιμο και μάλιστα έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες.

Μπορεί λοιπόν όλοι να γνωρίζουν το προφίλ της στο Instagram, ωστόσο υπάρχει και ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο που κυκλοφορεί και έχει ζητηθεί όσο λίγα στο Ελληνικό ίντερνετ. Σε αυτό βλέπουμε την Ασημίνα Ιγγλέζου στην καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα την βλέπουμε να ξυπνάει στο κρεβάτι της, να ζωγραφίζει και αργότερα να ξεκουράζεται στον καναπέ της.

Φυσικά σε όλα τα παραπάνω υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Όλες τις ασχολίες της ημέρας τις κάνει φορώντας ένα εσώρουχο που αφήνει λίγα πράγματα στη φαντασία των ανδρών και ένα κοντό άσπρο μπλουζάκι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δείτε και μερικές ακόμα φωτογραφίες τις εκρηκτικής Ασημίνας

Πηγή

Σχετικά

Αλλαγή σελίδας για τον Πάνο Μουζουράκη

10 Αυγούστου, 2021
Μια σημαντική… στροφή στην τηλεοπτική του καριέρα σχεδιάζει ο Πάνος Μουζουράκης. Μετά από συνολικά πέντε σεζόν στην περιστρεφόμενη καρέκλα του…
Back to top