Μοιραράκη: «Η Αλίκη με είχε καλέσει σπίτι και μου είπε Δεσποινάκι, είμαι στην κουζίνα τρώω και σε βλέπω » |

at 4:28 μμ
122

Μοιραράκη: Το κόσμημα που της έχει κάνει δώρο η αξέχαστη σταρ

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash στο Star μίλησε για την απώλεια του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη, ενώ τόνισε πω; για εκείνη η παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού είναι το φάρμακό της, η ψυχοθεραπεία της.

«Έχω κάτι να θυμάμαι την Αλίκη»

Μάλιστα σε ερώτησή του δημοσιογράφου η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρθηκε και στο τσαντάκι της Αλίκης Βουγιουκλάκη από την ταινία «Μοντέρνα Σταχτοπούτα». Αν και παρουσιάστηκε στο Cash or Trash , το αντικείμενο αυτό τελικά δεν πουλήθηκε.

Η ίδια μάλιστα εξήγησε πως προσωπικά δεν θα το έπαιρνε το συγκεκριμένο τσαντάκι: «Είχαμε επικοινωνία με την Αλίκη, Της πούλησα χαλιά. Είχα πάει σπίτι της. Μου είχε δώσει κι ένα δαχτυλίδι. Έχω δηλαδή κάτι να τη θυμάμαι».

Θέλοντας να πει περισσότερα για τη φιλία αυτή, η Δέσποινα Μοιραράκη σημείωσε πως η πρώτη τους επικοινωνία είχε γίνει μετά από πρωτοβουλία της Αλίκης. «Με είχε καλέσει όταν έκανα εκπομπή και μου είπε ”Δεσποινάκι, είμαι στην κουζίνα μασουλάω και σε βλέπω”. Από εκεί και πέρα πήγα και σπίτι της, της πήγα χαλιά για τον Θεολόγο… Πήγα να την δω και στο νοσοκομείο στο Ιατρικό Κέντρο να τη δω στα τελευταία της. Δεν κάθισα πολύ, πέντε λεπτά. Της είπα “σε περιμένουμε να έρθουμε στο σπίτι σου με τον γιο μου να φάμε γεμιστά”. Και μετά έζησα παρόμοιο περιστατικό με τον σύζυγό μου ».


Πηγή

Σχετικά

Back to top