Το σπίτι “φάντασμα” του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

at 3 Σεπτεμβρίου, 2021
379

Στο τεράστιο κτήμα Μπαλμόραλ, έκτασης 50.000 στρεμμάτων, βρίσκεται το τρίτο σπίτι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Το Tam-Na-Ghar ήταν δώρο προς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ από την προγιαγιά του λίγο πριν φύγει από τη ζωή το 2002, και βρίσκεται κοντά στο Brikhall, κατοικία του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας Καμίλα. Μάλιστα, σύμφωνα με το Hello, οι δυο τους επισκέπτονταν το εξοχικό αυτό από τότε που σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Αντρέα, ενώ είχαν εκμυστηρευτεί στους φίλους τους ότι έχουν ζήσει πολύ ωραίες στιγμές εκεί. Ακόμη, το 2019 έμειναν εκεί με τα παιδιά τους όταν πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Σκωτία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα σπίτι “φάντασμα”, δεδομένου πως δεν υπάρχουν φωτογραφίες του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο εντυπωσιακό. Το κτήμα διαθέτει συνολικά 150 κτίρια, συμπεριλαμβανομένου του Κάστρου Μπαλμόραλ, όπου η βασίλισσα περνά τις ετήσιες καλοκαιρινές διακοπές της, και το Garden Cottage, το οποίο συχνά χρησιμοποιούσε η βασίλισσα Βικτώρια. Σύμφωνα με πηγές του παλατιού ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον άφησαν πίσω τους τις πολυτελείς διακοπές καθώς προετοιμάζονται για τους μελλοντικούς τους ρόλους.

Πηγή

Σχετικά

Back to top