«Υπάρχουν κι άλλες ιστορίες κακοποίησης που θα βγουν στην επιφάνεια»

at 6:29 μμ
469
«Υπάρχουν κι άλλες ιστορίες κακοποίησης που θα βγουν στην επιφάνεια»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μίλησε για τη σχέση με τον γιο του, αλλά και τη δική του σχέση με τον πατέρα του. «Η συμβίωση με τον 16χρονο γιο μου έχει τα πάντα. Η κόντρα μας δεν σταματάει ποτέ. Ζούμε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν απόφαση και από τους τρεις να έρθει να μείνει ο Αλέξανδρος μαζί μου» δήλωσε ο ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Με τον πατέρα μου είχα διαρκώς μια σχέση να ανταγωνίζομαι. Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο είναι καρμπόν. Άσχετα αν είναι πολύ διαφορετική, καθώς το έχω προσπαθήσει, μεγαλώνουμε και μιλάμε μαζί, αλλά ουσιαστικά την ίδια διαδρομή έχει τραβήξει. Xώρισα όταν ήταν ακριβώς ενός έτους. Ήταν κάτι που δεν ήθελα να κάνω ποτέ στη ζωή μου. Και μετά έκανα μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσω να το κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Είναι μια σχέση που συνεχώς την ανταγωνίζομαι και προσπαθώ να την κάνω καλύτερη» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Μάριος Αθανασίου αναφέρθηκε και στο ελληνικό κίνημα #Metoo. «Το θέμα δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν εξελίξεις μέχρι και τώρα που μιλάμε. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα εκτός από αυτά που έχουν βγει μέχρι τώρα στην επιφάνεια. Πιστεύω ότι θα βγουν με πιο ήρεμο τρόπο και ίσως να είναι και καλύτερα έτσι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πηγή

Σχετικά

Back to top