“Στο παρά πέντε γλίτωσα το χειρουργείο μετά το Survivor”

at 8:55 μμ
26
"Στο παρά πέντε γλίτωσα το χειρουργείο μετά το Survivor"

“Με γύρισε πίσω γιατί οι ορμονικές αλλαγές δημιούργησαν πρόβλημα στο στομάχι και κατά συνέπεια και στις φωνητικές χορδές.”

Στο OK! παραχώρησε δηλώσεις η Ελένη Χατζίδου, όπου μίλησε για το τι εμπειρία της άφησε το Survivor αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

«Στο τραγουδιστικό κομμάτι όχι μόνο δεν με βοήθησε το γεγονός της συμμετοχής μου στο Survivor αλλά με γύρισε πίσω γιατί οι ορμονικές αλλαγές δημιούργησαν πρόβλημα στο στομάχι και κατά συνέπεια και στις φωνητικές χορδές. Στο παρά πέντε γλίτωσα το χειρουργείο ενώ έμεινα δύο μήνες εκτός με φωνοθεραπείες και ειδικά μαθήματα φωνητικής. Σίγουρα βέβαια έγινα γνωστή σε μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου. Θα έλεγα ότι το κοινό μου άλλαξε. Έρχονταν κυρίως 70 ετών και μου έλεγαν: Κορίτσι μου μπράβο! Πόσο καλή ήσουν και πόσο εξέλιξη είχες.

Επίσης χάρη στο Survivor μπήκα σε σπίτια ανθρώπων που δεν είχα μπει ως τραγουδίστρια. Ακόμα και μικρά παιδιά με έμαθαν.»
Πηγή

Σχετικά

Tι φοράει η Τατιάνα στο Tlive σήμερα 28/1

Tι φοράει η Τατιάνα στο Tlive σήμερα 28/1

28 Ιανουαρίου, 2021
Mία χειμωνιάτικη Πέμπτη σήμερα και η Τατιάνα Στεφανίδου πιστή στο ραντεβού με την επικαιρότητα μας υποδέχθηκε 11.00 ακριβώς στο πλατό…
Back to top