Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»

at 7:38 μμ
35

Ανοιχτά τη στήριξή της στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» που ερευνάται για ξεπλυμα μαύρου χρήματος, εξέφρασε η Κλέλια Ρένεση.

Η ηθοποιός που έχει δώσει το παρών σε πολλές δράσεις του “Άλλου ανθρώπου” μίλησε σε podcast της Lifo και τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει στιγμή που στήριξε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

«Δε μετανιώνω καθόλου που στήριξα τον “Άλλο άνθρωπο”. Έχω να σας πω ότι μόνο εγώ υπήρξα παρούσα σε δράσεις. ‘Εχουν μοιραστεί χιλιάδες μερίδες φαγητού. Ο Κώστας λειτουργούσε ακριβώς έτσι όπως φαίνεται. Ό,τι λεφτά έπαιρνε, τα έδινε αμέσως. Μπροστά στα μάτια μου γινόντουσαν όλα αυτά.

Δεν έχω κανένα στρίμωγμα ψυχικό για το που πήγαν τα λεφτά που πήρε ο Κώστας. Δε ρώτησα ποτέ και δε με ένοιαξε ποτέ αν έπαιξε φρουτάκια, γαριδάκια, σοκολατάκια, αν τα έφαγε στα φρουτάκια, τα μαναβάκια… Έχω η ίδια πληρώσει λογαριασμούς ανθρώπων, έχω επισκεφθεί τους ανθρώπους αυτούς.

Δεν έδωσα στον Κώστα λεφτά, έπαιρνα τους λογαριασμούς και μου έλεγε “βάλε”… ήταν ένας συνδετικός κρίκος ταλαίπωρων αθρώπων που δεν κατάφερε ποτέ το κράτος να βοηθήσει… Η εκκλησία κόβει απόδειξε; Φορολογείται;… Η αμέλειά του να υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο λίγο πιο προστατευμένο έχει να κάνει και με το χαρακτήρα του…

Πάνε να χτυπήσουν αυτούς που δεν πάνε με το νόμο, γιατί αυτοί που πάνε με τον νόμο έχουν από πίσω κι άλλες πλάτες» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Πηγή

Σχετικά

Back to top