Ξέσπασε Η Ακρίτα Για Τις Καταγγελίες Των Ημερών

at 8:40 μμ
447
Ξέσπασε Η Ακρίτα Για Τις Καταγγελίες Των Ημερών

Θέση στα όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου παίρνει η Έλενα Ακρίτα. 

Η δημοσιογράφος τονίζει πως μία καταγγελία έχει ουσία όταν κατονομάζουμε τον «θύτη», όπως στην περίπτωση της Ζέτας Δούκα που ισχυρίστηκε πως ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε, και όχι όταν μιλάμε γενικά και αόριστα. 

Στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ο Γιώργος Κιμούλης;

«Για να μην το εξευτελίσουμε, οι καταγγελίες #metoo πρέπει να έχουν δυο επώνυμα: του θύματος και του θύτη. Το να βγαίνει ο κάθε πικραμένος και να λέει μια ιστορία ενδεχομένως από το κεφαλάκι του, είναι έλλειψη σεβασμού προς τους καταγγέλλοντες. Το λιγότερο. Μαζέψτε λοιπόν μερικοί αυτά ‘δεν αναφέρω ποιος με παρενόχλησε αλλά ξέρει αυτός’ για τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που αποζητάτε. Το #metoo δεν είναι γκόσιπ, κατινιά κι αυτοπροβολή. Είναι η επίπονη και γενναία κατάθεση ενός θύματος που καταγγέλλει με ονοματεπώνυμο τον κακοποιητή του. Επίσης ας αφήσουμε τους νεκρούς στην ησυχία τους. Είναι τουλάχιστον χυδαίο να τους επικαλούμαστε αφού δεν μπορούν να απαντήσουν.», έγραψε στο facebook της η δημοσιογράφος.  

Γιώργος Κιμούλης: Οι έξι γυναίκες που τον κατηγορούν για ψυχολογική βία

Να σας θυμίσουμε πως αυτή την εβδομάδα έγιναν πολλές καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη αλλά και του Κώστα Σπυρόπουλου. 

Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη στις καταγγελίες της Κατερίνας Γερονικολού

Τον κύριο Κιμούλη κατηγόρησαν για ψυχολογική και λεκτική βία οι: Ζέτα Δούκα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Τζένη Ιωακειμίδου και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, ενώ τον κύριο Σπυρόπουλο οι Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά για σεξουαλική παρενόχληση.  

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top