Από τον Άγιο Βασίλη θα ζητήσεις τα Nike Kobe 6 Protro «Grinch»

at 7:30 μμ
1002
Από τον Άγιο Βασίλη θα ζητήσεις τα Nike Kobe 6 Protro «Grinch»

Υπάρχει πάντα ένας καλός λόγος για ν’ ανανεώσεις τη συλλογή με τα sneakers σου ή ακόμη καλύτερα με τα παπούτσια που ειδικεύονται στο training. Μάλιστα η Nike φροντίζει να σου το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία και να σε βάζει σε πειρασμό ώστε ν’ ανοίξεις το πορτοφόλι και να επενδύσει στα επόμενα παπούτσια.

Διότι κακά τα ψέματα και αυτό που θα σου αναφέρουμε δεν είναι υπερβολή. Το να αγοράσεις ένα τίμιο παπούτσι με το οποίο θα προπονηθείς δεν είναι καταναλωτική μανία αλλά μία σπουδαία επένδυση. Όταν μάλιστα φέρουν την ιστορία ενός από τους θρύλους του NBA, τότε είναι πολύ πιο εύκολο να πεισθείς.

Η Nike, λοιπόν, λανσάρει τα Nike Kobe 6 Protro «Grinch», βασισμένα στα Kobe Kicks, φέρουν μία σύγχρονη τεχνολογία απόδοσης διατηρώντας παράλληλα τα σχεδιαστικά στοιχεία του OG. Τα Nike Kobe 6 έκαναν ντεμπούτο από τον ίδιο τον θρύλο του μπάσκετ ανήμερα τα Χριστούγεννα το 2010 και η εταιρεία αποφάσισε να φέρει το νέο ζευγάρι 10 χρόνια αργότερα την ίδια ακριβώς περίοδο.

Με την πρώτη ματιά θυμίζουν τα πρώτα που είδαμε το 2010, φέρουν το πράσινο χρώμα του Grinch αλλά διαθέτουν ένα πιο κομψό σχήμα. Επίσης στο μπροστινό μέρος του ποδιού διαθέτουν μια μονάδα Air Zoom Turbo και έναν πιο ευαίσθητο αφρό στη σόλα της φτέρνας.

Σύμφωνα με τη Nike θα κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίου από το nike.com και έχει μπει ήδη στο γράμμα που θα στείλουμε στον Άγιο Βασίλη.


Πηγή

Σχετικά

Το μουσικό φεστιβάλ VISA FOR MUSIC

27 Δεκεμβρίου, 2020
Η πανδημία του COVID-19 έχει αποκλείσει τους μουσικούς από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Το Φεστιβάλ VISA FOR MUSIC…
Back to top