Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έξαλλη με την παραγωγή – Απείλησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι

at 3:01 μμ
915
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έξαλλη με την παραγωγή – Απείλησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι

Η Μαριλένα Ρουμελιώτη είναι μια από τις δυνατότερες παίκτες στο φετινό Survivor και σίγουρα η καλύτερη της μπλε ομάδας από την εποχή των «μαχητών». Παρά το γεγονός ότι η πείνα έχει επηρεάσει όλους τους παίκτες, η Μαριλένα δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο ένα περιστατικό ήρθε να πλήξει την ψυχολογία της. Όπως γνωρίζαμε εδώ και καιρό, υπήρχε πρόθεση να μπουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι.

Δυο για τους κόκκινους και τρεις για τους μπλε. Οι τελευταίοι πήραν έναν παίκτη παραπάνω για να αναπληρωθεί και το κενό που άφησε η αποχώρηση της Έλενας Κρεμλιδου που έφυγε για λόγους υγείας. Οι νέοι παίκτες έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από την μπλε ομάδα. Για την ακρίβεια σχεδόν από όλη την μπλε ομάδα. Η Μαριλένα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έβλεπαν τα μάτια της. Δεν είναι και λίγο να βλέπει τον πρώην σύντροφό της μαζί με την τωρινή του σύντροφο.

Σάστισε και απείλησε η Μαριλένα

Η πρώτη αντίδραση της Μαριλένας Ρουμελιώτη ήταν η αμηχανία για την παρουσία του πρώην της με την νυν κοπέλα του. Φυσικά τους υποδέχθηκε στην καλύβα αλλά μιλώντας με τους συμπαίκτες της δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξη της, τονίζοντας ότι πλέον στο Survivor δεν μπορείς να ξέρεις τι σε περιμένει. Όταν ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε τους νέους παίκτες πριν από το αγώνισμα η Μαριλένα τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το παρελθόν που υπάρχει με κάποιους από τους νέους συμπαίκτες της.

Ωστόσο τα πράγματα ήταν διαφορετικά όταν έκλεισαν οι κάμερες. Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας: «Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θέλει καμία επαφή με τον Σάκη Κατσούλη. Ο δεσμός τους ήταν σοβαρός, αλλά έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Τα πράγματα, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις, στη μπλε ομάδα δεν πάνε καθόλου καλά. Υπάρχουν εντάσεις και διενέξεις. Η Μαριαλένα έχει από τυπικές έως ανύπαρκτες σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, τον Σάκη Κατσούλη. Κάποια στιγμή, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο ο Σάκης, το οποίο εκνεύρισε πάρα πολύ την Μαριαλένα. Έγινε έξαλλη, ζήτησε να μιλήσει με την παραγωγή, απείλησε να αποχωρήσει. Ήταν για δευτερόλεπτα αυτή η ιστορία, δεν κράτησε».

Πηγή

Σχετικά

Back to top