Χριστίνα Ορφανίδου: Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε είναι φωτιά

at 6:16 μμ
327
Χριστίνα Ορφανίδου: Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε είναι φωτιά

Κατά καιρούς στα ελληνικά ριάλιτι έχουμε δει ορισμένες πάρα μα πάρα πολύ εντυπωσιακές γυναίκες, οι οποίες μας… έμειναν για πολύ καιρό μετά την αυλαία του εκάστοτε παιχνιδιού. Ωστόσο, ελάχιστες (για να μην πούμε καμία…) μπορούν να συγκριθούν με τον «οδοστρωτήρα» Χριστίνα Ορφανίδου.

Η πανέμορφη μελαχρινή πήρε μέρος στο καινούργιο Big Brother που είδαμε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τον Χάρη Βαρθακούρη στην παρουσίαση και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον σχολιασμό, και οι εμφανίσεις της άφησαν εποχή.

Δεν είναι τυχαίο πως ο λογαριασμός της στο instagram «εκτοξεύτηκε» μετά την συμμετοχή της στο BB, με τους άντρες ακόλουθούς της να… παραληρούν σε κάθε της ποστάρισμα και κάθε της στόρι.

Μεταξύ μας, καθόλου άδικα: Στις τελευταίες της δύο φωτό, μάλιστα, αλλά και σε ένα από τα τελευταία της story, το δυνατό της σημείο έκανε μπαμ και τρελάθηκαν οι πάντες.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτό και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Πηγή

Σχετικά

Τι συμβαίνει σε 1 λεπτό στο Διαδίκτυο

8 Οκτωβρίου, 2020
Περισσότερες από 1.300.000 βιντεοκλήσεις και φωνητικές κλήσεις πραγματοποιούνται, μεταξύ άλλων, κάθε εξήντα δευτερόλεπτα στον κόσμο του Διαδικτύου, σύμφωνα με τα…
Back to top