Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ακολούθησαν η μία την άλλη στο Instagram

at 8:22 πμ
337
Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζονται για την τηλεοπτική συνάντηση της χρονιάς στον τελικό του J2US.

Μια πολυαναμενόμενη μουσική συνάντηση θα γίνει πραγματικότητα, καθώς η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή θα συμπράξουν στο τηλεοπτικό πλατό! Οι δυο καταξιωμένες τραγουδίστριες, καθεμία εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική της ανεξίτηλη κι επιτυχημένη διαδρομή στην ελληνική μουσική, ετοιμάζουν μια εμφάνιση – έκπληξη στον τελικό του «Just The 2 Of Us», το προσεχές Σάββατο.

Κι ενώ οι φήμες που ακολουθούν την πολυετή κόντρα(?) τους δίνουν και παίρνουν, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έσπασαν τον πάγο και ακολούθησαν η μία την άλλη στο Instagram.

Ιδιαίτερο ρόλο στη σύμπραξη Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή διαδραμάτισε και ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και οι δύο ανήκουν στο δυναμικό της εταιρείας.

Σίγουρα, η επί σκηνής συνάντηση των δυο καλλιτεχνών στο λαμπερό κι επιτυχημένο show του Νίκου Κοκλώνη θα είναι η μεγάλη τηλεοπτική και μουσική στιγμή της χρονιάς!
Πηγή

Σχετικά

Αδυνάτισμα και σωστή διατροφή: Εσύ ρωτάς και η ειδικός σού απαντά

Εσύ ρωτάς και η ειδικός σού απαντά

5 Φεβρουαρίου, 2021
Ξέρω τι έκανες αυτή την εβδομάδα! Έφαγες λίγο παραπάνω. Και ξέρω πώς νιώθεις τώρα: έτοιμη να κάνεις αποτοξίνωση, γιατί αυτό…
Back to top