Ανδρέας Μικρούτσικος – Big brother: “Την τελευταία εβδομάδα έχουν πάθει οξεία πυώδη στρατηγικήτητα..”

at 4:41 μμ
446

Καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και όπως είναι λογικό μίλησε για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”.

Συγκεκριμένα, σχολίασε το περιστατικό που αφορά την ποινή, που επιβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες, σε δυο παίκτριες, την Σοφία Δανέζη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, για παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποστήριξε: «Την τελευταία εβδομάδα έχουν πάθει οξεία πυώδη στρατηγικήτητα. Εγώ ο οποίος είμαι “εκλογολόγος” ειλικρινά όταν τους ακούω μπερδεύω τα μπούτια μου. Έχουν γίνει οι ειδικοί των ειδικών. (Τα δυο κορίτσια) πήγαν μέσα να μιλήσουν και κάποια στιγμή έκαναν την μαγική κίνηση, έπιασαν το μικρόφωνο που είναι στον λαιμό. Υπάρχει μέσα στο καταστατικό πως δεν βγάζεις το μικρόφωνο. Αν το βγάλεις δεν λες κουβέντα, δεν μιλάς αν το μικρόφωνο είναι σε απόσταση. Αν το κάνεις υπάρχει ποινή αποβολής. Το έκαναν σταθερά αυτό. Προφανώς το είχαν κάνει και πιο πριν».

Ο παρουσιαστής τέλος, δεν δίστασε να σχολιάσει και τα νεύρα της Σοφίας Δανέζη λέγοντας: «Έβριζε, φώναζε, έλεγε είστε ηλίθιοι, το ένα, το άλλο, έβριζε ασταμάτητα και έλεγε πως μιλούσε για ένα σπυρί που έχει βγάλει. Που το έχει βγάλει δεν το είδα».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Σχετικά

Σοφία Αρβανίτη για δήλωση Νταλάρα: «Κάποιοι διαφημίζουν λουκάνικα και κάποιοι παίρνουν επιχορηγήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ» |

18 Ιανουαρίου, 2024
«Στις μέρες μας, το φάλτσο διορθώνεται στο στούντιο. Στις ζωντανές εμφανίσεις δεν διορθώνεται», λέει η Σοφία Αρβανίτη. Στην εφημερίδα On…
Back to top