Δημήτρης Γεωργαλάς: “Επειδή έκανα τον Σασμό, δεν σημαίνει ότι θα αρχίσει να χτυπά το τηλέφωνο” |

at 8:27 πμ
388

“Πολλές φορές τα πράγματα δεν εξαργυρώνονται όταν τα περιμένεις -και μιλώ με βάση την πείρα μου” δήλωσε ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στην Σόνια Μαγγίνα και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία που σημειώνει ο Σασμός κι αν πιστεύει ότι αποτελεί εξαργύρωση της τηλεοπτικής του αναγνωρισιμότητας.

Υπάρχει κάποιου είδους εξαργύρωση της τηλεοπτικής πραγματικότητας σε επαγγελματικό επίπεδο;

Συνήθως υπάρχει, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται απαραίτητα άμεσα. Μπορεί να συμβεί και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλές φορές τα πράγματα δεν εξαργυρώνονται όταν τα περιμένεις -και μιλώ με βάση την πείρα μου. Έχω συμμετάσχει σε πολύ καλές δουλειές, που έχουν γράψει, και έχει τύχει να μας γίνει πρόταση μετά από χρόνια χάρη σε αυτές. Επειδή έκανα τον «Σασμό», δεν σημαίνει ότι θα αρχίσει να χτυπά αυτόματα το τηλέφωνό μου.

Αυτό μπορεί να συμβεί και μετά από ένα χρόνο. Για αυτό είναι σημαντικό ένας ηθοποιός ό,τι κάνει να το κάνει με τη ψυχή του, όπως ακριβώς κάνουμε όλοι με τον «Σασμό», τον οποίο έχουμε αγαπήσει και στον οποίο δίνουμε ό,τι καλύτερο έχουμε μέσα μας. Είναι λάθος να συμφωνήσει κάποιος για μία δουλειά με το σκεπτικό ότι θα του προκύψει κάτι άλλο. Δεν πετυχαίνει αυτή η συνταγή.Πηγή

Σχετικά

Back to top