Ελένη Μενεγάκη: “Μου έλειψε η επαφή μας, ναι από τον Σεπτέμβριο στο Mega”

at 10:40 μμ
432
Ελένη Μενεγάκη

Όσα αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτησή της.

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την ανακoίνωση της τηλεοπτικής επιστροφής της μέσα από την συχνότητα του Mega. Η παρουσιάστρια μάλιστα δηλώνει κατενθουσιασμένη με αυτό το γεγονός.

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

 

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA Όλα αρχίζουν ξανά.”
Πηγή

Σχετικά

Back to top