Ένα street wear brand με ελληνική υπογραφή που απογειώνει το ανδρικό ντύσιμο

at 15 Νοεμβρίου, 2020
525
Ένα street wear brand με ελληνική υπογραφή που απογειώνει το ανδρικό ντύσιμο

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται κάτι πολύ ελπιδοφόρο για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Μικρά ελληνικά brands μπαίνουν δυναμικά στην αγορά και ανταγωνίζονται με ζήλο και αφοσίωση τις μεγάλες αλυσίδες ρούχων όχι μόνο στα σχέδια και την ποιότητα, αλλά και στην τιμή. Η αντίληψη ότι τα ελληνικά προϊόντα είναι “απλησίαστα” έχει καταρριφθεί. Πλέον μικρές τοπικές επιχειρήσεις έρχονται να αντικαταστήσουν τα fast fashion προϊόντα μας με ποιοτικά ελληνικά σχέδια αντάξια μεγάλων διεθνών brands.

Ένα ανεξάρτητο ανδρικό brand που έχει καταφέρει να δώσει έναν άλλο χαρακτήρα στο σύγχρονο street style στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, είναι το iclothing. Με minimal σχέδια, φαρδιές άνετες γραμμές και πλούσια χρωματική παλέτα τα ρούχα του δίνουν λύσεις για ένα casual look που μπορεί να υποστηριχθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δείτε περισσότερα bottoms εδώ.

Στο iclothing φτιάχνουν hoodies, t-shirts, πουκάμισα, trousers, shorts και αξεσουάρ όπως κάλτσες που θα μείνουν στην ανδρική ντουλάπα για μια ζωή. 

Το brand ήταν το προσωπικό όραμα του Ιωάννη Μαστορή, το οποίο έγινε πραγματικότητα το 2013. Από νεαρή ηλικία πειραματιζόταν με τα ρούχα, μεταποιώντας εκείνα που απλά δεν του έκαναν αίσθηση να τα φορέσει. Το πρώτο ερέθισμα το πήρε από τον παππού του, ο οποίος άνοιξε μαγαζί με ρούχα το 1964, το οποίο μετέπειτα ανέλαβαν οι γονείς του. Ουσιαστικά, μεγάλωσε “ανάμεσα στα ρούχα” και έτσι γεννήθηκε η ιδέα για ένα δικό του brand με τις δικές του ιδέες για το ανδρικό ντύσιμο.

Δείτε περισσότερα sweatshirts εδώ

Το iclothing είναι αφιερωμένο σε όλους τους άντρες που θέλουν να ξεχωρίζουν “χωρίς να το φωνάζουν” ανεξαρτήτως ηλικίας.

“Απευθύνεται στον άντρα που θέλει να είναι στυλάτος όλη τη μέρα. Είναι ρούχα που μπορεί κάποιος να φορέσει το πρωί για να πάει στη δουλειά και μετά να πάει για καφέ ή και στο γυμναστήριο. Η φιλοσοφία μας είναι minimal. Θέλουμε να μπορεί ο κάθε άνδρας να βρει ένα ρούχο που να του ταιριάζει στο iclothing. Γι’ αυτό και τα νούμερα μας φτάνουν μέχρι XXL. Θέλουμε να είμαστε ένα brand για όλους τους άνδρες για όλες τις ώρες της ημέρας.” ανέφερε ο Ιωάννης Μαστορής δημιουργός του iclothing.

Ο Ιωάννης Μαστορής, δημιουργός του iclothing

Όλα τα ρούχα σχεδιάζονται από τον ίδιο. Τα υφάσματα που χρησιμοποιεί είναι κυρίως κυρίως από 100% βαμβάκι, βισκόζη και πολυεστέρα με βαμβάκι, τα οποία προμηθεύεται από Τουρκία και Ιταλία. 

Δείτε περισσότερες ζακέτες εδώ

Τα ρούχα τους είναι η επιτομή της απλότητας με έμφαση στη λεπτομέρεια και του ελληνικού ανδρικού street style. Χωρίς υπερβολές στα σχέδια, δίνουν ένα elegant χαρακτήρα σε κάθε άντρα με στυλ. 

Δείτε περισσότερα t-shirts εδώ

Όλα τα προϊόντα του iclothing μπορείτε να τα βρείτε στο eshop του

Πηγή

Σχετικά

Back to top