Νίκος Μίχας | Επανεμφανίζεται δισκογραφικά με το νέο του τραγούδι «Δωσ’ Μου Αναπτήρα»!

at 12:51 μμ
390
Νίκος Μίχας | Επανεμφανίζεται δισκογραφικά με το νέο του τραγούδι «Δωσ’ Μου Αναπτήρα»!

Το 2004, ο Νίκος Μίχας έλαβε μέρος στο «Fame Story 2», όπου κέρδισε τις εντυπώσεις και εξασφάλισε επαγγελματικό δισκογραφικό συμβόλαιο.

Ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία ετών και πολλές αξιόλογες συνεργασίες στο χώρο της μουσικής, ο Νίκος Μίχας πλέον εξασκεί το επάγγελμα το οποίο σπούδασε και σήμερα είναι γιατρός.

Τώρα, επανέρχεται δισκογραφικά και κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δωσ’ Μου Αναπτήρα», σε μουσική και στίχους του ίδιου.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Μίχα κυκλοφορεί μαζί με ένα συνοδευτικό γράμμα αποστολής από τον ίδιο:

«Αυτές τις μέρες λόγω κάποιας ανάρτησής μου στα social media σχετικά με την πανδημία, χαμογελάω με νοσταλγία που διαβάζω σε διάφορα sites για… “εκείνο το αγόρι με τα γαλανά μάτια από το Fame Story που έγινε γιατρός”. Δυστυχώς δεν είμαι πια αγόρι αλλά είμαι γιατρός του Ε.Σ.Υ., ευγνώμων για οτιδήποτε παραμικρό μπορώ να προσφέρω στους συνανθρώπους μου.

Έστω έναν λόγο παρηγοριάς εκεί που χρειάζεται. Στους ασθενείς ή τους συγγενείς τους. Είμαι περήφανος σαν ένας μικρός “κρίκος” στην μεγάλη αλυσίδα όλου του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού της χώρας που ειδικά τώρα δοκιμάζεται στα όρια της ανθρώπινης αντοχής. Τον σεβασμό μου προς όλους.

Όμως αυτό το αγόρι με τα γαλανά μάτια, παρόλο που έγινε πρόσφατα και πατέρας, εξακολουθεί να ροκάρει ζωντανό μέσα μου. Αlive and kicking με τσιγκλάει, γιατί πάντα θέλει κάτι να μου πει. Κι έτσι μετά από 5 χρόνια το “άφησα” να ηχογραφήσει αυτό το τραγούδι για να μας πει ό,τι γουστάρει. “Σε ό,τι στην σπάει να κλείνεις το μάτι και ό,τι αξίζει να το αγαπάς”

Δεν κάνω comeback, δεν έφυγα ποτέ, γιατί η μουσική είναι πάντα μέσα μου. Ζωή κι “ιατρικό” οξυγόνο.

Θυμάμαι με ευγνωμοσύνη εκείνα τα υπέροχα νεανικά μας χρόνια στο Fame Story με όλα τα παιδιά. Ειδικά μετά το παιχνίδι, όταν βγήκαμε οn tour σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Που ανεβαίναμε στην σκηνή για ένα ξέφρενο πάρτι, ροκάραμε και γλεντάγαμε με χιλιάδες συνομήλικά μας παιδιά στις κερκίδες.

Να ανάβουν φωτιές. Ή αλλιώς… “Δωσ’ μου αναπτήρα να βάλω φωτιά στην βολίδα απ’ την κερκίδα εγώ αρχηγός των τρελών”.

Εύχομαι υγεία, κουράγιο και δύναμη σε όλους. Να αγαπάμε τους ανθρώπους γύρω μας και να ακούμε πολλή μουσική που εξημερώνει τα ήθη, κατευνάζει τα πάθη κι ενεργοποιεί με ωραία συναισθήματα τον νου μας. Καλή ακρόαση!», σημειώνει ο τραγουδιστής..

Το τραγούδι «Δωσ’ Μου Αναπτήρα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Frontseat και τη Minos EMI / Universal.

Βρείτε το τραγούδι ΕΔΩ


Πηγή

Σχετικά

Back to top