Έφη Σαρρή: Αν ήμουν δίπλα στον Τραμπ ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή

at 15 Νοεμβρίου, 2020
506
Έφη Σαρρή: Αν ήμουν δίπλα στον Τραμπ ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή

Να «φάει» τον Ντόναλντ Τραμπ από την Μελάνια θέλει η Έφη Σαρρή, ωστόσο ο κορωνοϊός της χαλάει τα σχέδια. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και, εκτός από τον φόβο της για την COVID-19, αναφέρθηκε στο σχέδιο που είχε στα σκαριά για τον απερχόμενο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά δυστυχώς την πρόλαβε το lockdown.

«Φοβάμαι πολύ την COVID-19 και είμαι πολύ προσεκτική. Φορούσα τη μάσκα και μέσα στο σπίτι μου όταν είχα φίλους. Όταν έμαθα για τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Πηγή Δεβετζή πίστευα ότι είχα κολλήσει κι εγώ. Κάνω πάντα δύο τεστ, ένα πρωί και ένα απόγευμα» είπε μεταξύ άλλων η coach του J2US.

«Είχα αποφασίσει να πάω στην Αμερική για να συναντήσω τον Τραμπ και να πάρω τη θέση της Μελάνια» σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. «Και είχα πείσει τον εαυτό μου να πάρω υπνωτικά χάπια για να κοιμηθώ και να μην καταλάβω το ταξίδι. Μια εβδομάδα να τον είχα εγώ τον Τραμπ και να δεις πώς θα τον είχα στρώσει. Όχι που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, τη Μελάνια, και της φέρεται με τον τρόπο που της φέρεται. Πίστεψέ με, αν ήμουν εγώ δίπλα του, ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή. Αλλά δυστυχώς με πρόλαβε το lockdown».

«Θέλω πολύ να πάω στην Αμερική να γνωρίσω αυτόν τον μοναδικό ηγέτη»

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Έφη Σαρρή αναφέρεται στον Ντόναλντ Τραμπ. Σε επίσης πρόσφατη συνέντευξή της είχε ξαναμιλήσει για τον Αμερικανό μεγιστάνα λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Θέλω πολύ να πάω στην Αμερική να γνωρίσω αυτόν τον μοναδικό ηγέτη, τον ξανθό, με το μαλλί. Με μάγεψε ο Ντόναλντ Τραμπ. Είναι πολύ ηγετικό.  Ήθελα να τον διεκδικήσω από αυτή την άσχημη τη Μελάνια. Τώρα όμως μου αρρώστησε και έπεσαν τα φτερά μου».

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια, την οποία σύντομα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του Just the 2 Of Us, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι βαριέται να πηγαίνει διακοπές αλλά ήθελε πολύ να πάει στην Αμερική τους προηγούμενους μήνες μα λόγω πανδημίας, ήταν και είναι ανέφικτο.

Πηγή

Σχετικά

Back to top