Γιατί αξίζει να επενδύσεις στο κοτλέ το φετινό Χειμώνα;

at 9:11 πμ
100
Γιατί αξίζει να επενδύσεις στο κοτλέ το φετινό Χειμώνα;

Το κοτλέ έχει κάθε λόγο να θεωρείται αδικημένο αναφορικά με την ανδρική γκαρνταρόμπα. Το γεγονός πως συνδυάζεται δύσκολα, το έχει βάλει σε μία διαδικασία μοναξιάς και απόρριψης από το ανδρικό κοινό. Διότι όσο κλισέ κι αν ακούγεται, η πλειοψηφία των ανδρών δεν επιθυμεί να δυσκολεύεται αναφορικά με το καθημερινό στιλ του.

Μπορεί λοιπόν το κοτλέ να είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο και να είχε μείνει κρυμμένο στο πίσω μέρος της ντουλάπας, αλλά επειδή η μόδα κάνει κύκλους βρήκε ξανά τον δρόμο της αναγνώρισης. Πρόκειται για το ύφασμα που γνώρισε μέρες δόξας στη δεκαετία του ’90 και αποτελούσε ό,τι πιο must εκείνη την εποχή. Αργότερα ήρθε η… παρακμή αλλά το φετινό Χειμώνα επανέρχεται δυναμικά και πλέον οι άνδρες καλοβλέπουν την περίπτωσή του με άλλο μάτι.

Αναφέραμε και παραπάνω πως ένα look με κοτλέ δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Το να το συνδυάσεις χρειάζεται προσεκτική λεπτομέρεια αλλά αν το πετύχεις, τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Σακάκι, πουκάμισο, παντελόνι μέχρι και καπέλο μπορούν να συνδυαστούν άψογα και ο σωστός χρωματισμός θα παίξει μεγάλο ρόλο στο combo της επιτυχίας.

Παρακάτω ανακαλύψαμε επιλογές που αξίζει να επενδύσεις πάνω τους και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο το φετινό Χειμώνα.


Δειτε τις photo


Πηγή

Σχετικά

Back to top