Η άγνωστη κόρη του Κώστα Αρζόγλου, Ορόρα Μαριόν αποκαλύπτεται…

at 10:22 πμ
830
Η άγνωστη κόρη του Κώστα Αρζόγλου, Ορόρα Μαριόν αποκαλύπτεται...

Η Ορόρα Μαριόν είναι η άγνωστη κόρη του Κώστα Αρζόγλου. Η Ορόρα Μαριόν είναι ο καρπός του έρωτα του γνωστού ηθοποιού Κώστα Αρζόγλου με την Βελγίδα ηθοποιό Εστέλ Μαρινόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Ορόρα μεγάλωσε στο Βέλγιο όπου ζούσε εκεί με την μητέρα της ωστόσο από τριών ετών, όπως είπε στην Νάντια Κοντογεώργη, σήμερα φιλοξενούμενη, στην εκπομπή «φλΕΡΤ» θυμάται τον εαυτό της να μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει Ελλάδα και να συναντήσει τον πατέρα της.

Ο Κώστας Αρζόγλου με την κόρη του μπορεί να μην είχαν την καθημερινή επαφή ωστόσο έχοντας τακτική επικοινωνία μεταξύ τους κατάφεραν παρά την απόσταση να χτίσουν μια ζεστή και αληθινή σχέση. Μάλιστα ο πατέρας της αρχικά δεν ήθελε να η κόρη του να ακολουθήσει τα δικά του χνάρια και μάλιστα όπως έχει πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε προσπαθήσει να την αποτρέψει. Ωστόσο όπως είπε σήμερα η Ορόρα στην συνέντευξή της στην Νάντια Κοντογεώργη το πρώτο άτομο που θα συμβουλευτεί για τους ρόλους στο θέατρο ή στον κινηματογράφο είναι ο πατέρας της.

Ο Κώστας Αρζόγλου θαυμάζει την κόρη του η οποία βαδίζει με σταθερά βήματα στο χώρο της τέχνης και την καμαρώνει κάθε φορά που την βλέπει να βραβεύεται για την ερμηνεία της.

Η Ορόρα έχει κερδίσει κινηματογραφικά βραβεία στο Βέλγιο ενώ φέτος συνεργάζεται με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους η οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την παράσταση “Good people” η οποία θα ανέβει στις αρχές Νοεμβρίου στο θέατρο Αποθήκη.

Σε αντίθεση με τους ρόλους που της έδιναν υποδυθεί με ανακούφιση παραδέχεται πως δεν υποδύεται μία ταλαιπωρημένη και βασανισμένη γυναίκα όπως τη μετανάστρια ή την τσιγγάνα που έπαιζε συνήθως ίσως και λόγω του παρουσιαστικού της όπως είπε η κόρη του Κώστα Αρζόγλου στην εκπομπή της ΕΡT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πηγή

Σχετικά

Back to top