10 παλτό για να προστατευτείς από το κρύο με στιλ

at 12:06 μμ
72
10 παλτό για να προστατευτείς από το κρύο με στιλ

Ναι ο φετινός Χειμώνας θα είναι ξεχωριστός. Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το καθολικό lockdown και μνήμες Μαρτίου – Απριλίου επιστρέφουν και πάλι μπροστά μας. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα τα βάψουμε μαύρα. Σε τέτοιες στιγμές η αισιοδοξία και το να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο είναι ένας καλός οδηγός ώστε να καταφέρουμε να επιβιώσουμε από τον Covid-19 αλλά και τα παραλειπόμενα. Όπως η σταθερότητα της ψυχικής μας υγείας.

Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεται να βρούμε τρόπους ώστε να κάνουμε την καθημερινότητά μας λίγο καλύτερη και μία αγορά πάντα αναπτερώνει το ηθικό και μας ανανεώνει. Η επιλογή ενός παλτό είναι ενδεδειγμένη για την εποχή, διότι εκτός από τον κορονοϊό, ο Χειμώνας έρχεται κι αυτός απειλητικός οπότε οφείλουμε να προστατευτούμε από το κρύο. Και όχι μόνο να προστατευτούμε αλλά να το πράξουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Husbands

Επιλογές εκεί έξω θα βρεις άπειρες αλλά εκείνες που καταλήγουν να ταιριάζουν στο σωματότυπό και την προσωπικότητά μας είναι λίγες. Οι κρύοι μήνες του έτους ενδείκνυνται για να απογειώσουμε το στιλ μας και ένα τίμιο παλτό μπορεί από μόνο του να εκτοξεύσει το look μας και να μας χαρίσει πινελιές αρρενωπότητας.

DSquared2

Προς αυτόν τον σκοπό ανακαλύψαμε 10 επιλογές παλτό που χωρίς δεύτερη σκέψη θα μπορούσαν άνετα να βρουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.


Δειτε τις photo


Πηγή

Σχετικά

Το OMEGA του Zayn Malik είναι από άλλο πλανήτη

Το OMEGA του Zayn Malik είναι από άλλο πλανήτη

31 Ιανουαρίου, 2021
Πολλοί άνθρωποι όταν γίνονται γονείς αφήνουν τους εαυτούς τους. Ιδιαίτερα οι προηγούμενες γενιές. Στις μέρες όμως, νέοι μπαμπάδες, είναι πέρα…
Back to top