Γυαλιά οράσεως για να βγάλεις τον Clark Kent από μέσα σου

at 4:12 μμ
498
Γυαλιά οράσεως για να βγάλεις τον Clark Kent από μέσα σου

Κάποτε, στα 90s, ήταν το απόλυτο Κακό. Το γυαλί οράσεως ήταν συνώνυμο της φλωριάς και αν είχα μπροστά μου μία πρόταση από τον Διάβολο να του πουλήσω την ψυχή μου για 1000 χρόνια και να μου δώσει πίσω το 100% της οράσεώς μου, θα του ζητούσα επιτακτικά τα συμβόλαια. Εδώ και τώρα.

Αλλά εκείνος ποτέ δεν ήρθε, εγώ συνέχισα τη ζωή μου και αφού θύμισα Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ήρθε η στιγμή να τα αποδεχτώ. Να φιλιώσω μαζί τους και να γίνουν ο καλύτερος σύντροφός μου. Στην παρακολούθηση της επόμενης ταινίας, στο διάβασμα, στο άρθρο που γράφω τώρα και στο φλερτ στο μπαρ (ναι κάποτε προ καραντίνας ζήσαμε και τέτοιες στιγμές).

Στο 2020, ωστόσο, τα γυαλιά οράσεως έχουν κερδίσει τη δική τους θέση στο καθημερινό μας στιλ. Έχουν καταφέρει να γίνουν εκτός από απαραίτητο αλλά και hot item και οι επιλογές ποικίλλουν. Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που θα δεις εκεί έξω άτομα να κυκλοφορούν με σκελετό από γυαλί οράσεως χωρίς μυωπικό φακό. Οι μεγάλοι οίκοι έχουν κατανοήσει αυτήν την ανάγκη και έχουν επενδύσει πάνω στους σκελετούς των γυαλιών οράσεως. Από τη Ray-Ban μέχρι τη Gucci, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα επιλογών και παρακάτω βρήκαμε ορισμένες από τις καλύτερες για την επόμενη αγορά σου.


Δειτε τις photo


Πηγή

Σχετικά

Back to top