Πωλείται το σπίτι του Buffalo Bill από την ‘Σιωπή των Αμνών’

at 19 Οκτωβρίου, 2020
459

Είσαι φανατικός σινεφίλ και τρέφεις ιδιαίτερη εκτίμηση στα θρίλερ; Τότε μπορείς να αποκτήσεις, κυριολεκτικά, ένα κομμάτι της ιστορίας του. Πιο συγκεκριμένα το σπίτι που χρησιμοποιήθηκε ως η οικία του serial killer Buffalo Bill (Ted Levine) στο κλασικό “Η Σιωπή των Αμνών” του 1991 διατίθεται προς πώληση έναντι (μόλις) $250.000

Το εν λόγω μέρος χτίστηκε πολύ νωρίτερα από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν και έκανε πρεμιέρα η ταινία του Jonathan Demme, με τους Jodie Foster και Anthony Hopkins στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Είναι ένα σπίτι του 1910 που διατηρεί την εικόνα που είχε στο φιλμ, φιλοξενώντας μπόλικες αντίκες στα δωμάτιά του.

Το βικτωριανού στυλ ξύλινο σπίτι είναι τοποθετημένο σε μία έκταση σχεδόν 2 στρεμμάτων. Βρίσκεται στην Perryopolis της Pennsylvania, περίπου 45 χιλιόμετρα από το Pittsburgh. Διαθέτει μεταξύ άλλων 4 υπνοδωμάτια, γκαράζ χωρητικότητας 3 αμαξιών και πισίνα. Ασφαλώς διατηρείται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με την ταινία βρίσκεται στο υπόγειο: Δεν υπάρχει ασφαλώς το μπουντρούμι όπου ο Jame Gumb κρατούσε και βασάνιζε τα θύματα του – οι σκηνές ούτως ή άλλως γυρίστηκαν σε διαφορετικό χώρο. Αντ’ αυτού υπάρχει ένα υπέροχο laundry room και μπόλικος αποθηκευτικός χώρος.  

Πηγή

Σχετικά

Back to top