Celebrities βγαίνουν από τα ρούχα τους και εξηγούν τι σημαίνει naked ballot

at 25 Οκτωβρίου, 2020
561

Ο Chris Rock είναι γυμνός. Η Amy Schumer, επίσης. Όπως και η Sarah Silverman (και ο πατέρας της, Donald), αλλά και οι Tiffany Haddish, Chelsea Handler, Naomi Campbell, Mark Ruffalo, Josh Gad και Ryan Michelle Bathe. Εκτός από τον Borat (Sacha Baron Cohen) που αναρωτιέται γιατί πρέπει ντε και καλά να βγάλει τα ρούχα του.

Celebrities βγαίνουν από τα ρούχα τους και εξηγούν τι σημαίνει naked ballot

Η απάντηση έρχεται από όλους τους προηγούμενους celebrities, οι οποίοι όντας γυμνοί εξηγούν με πολύ απλά λόγια στον μυστακοφόρο Borat και στους Αμερικανούς συμπολίτες τους τι σημαίνει το naked ballot, ελληνιστί η γυμνή ψήφος, δηλαδή η άκυρη ψήφος, ώστε να μην την “πατήσουν” στις φετινές, κρίσιμες προεδρικές εκλογές. 

Το χρωματιστό στυλό αντί για το μαύρο, η τοποθέτηση του ψηφοδελτίου μέσα σε δύο φακέλους και η μη σωστή συμπλήρωση και αποστολή της ηλεκτρονικής ψήφου μέσω email είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα που παραθετουν και καθιστούν σαφές πότε μία ψήφος θεωρείται άκυρη. 

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί πρωτοβουλία της RepresentUs, μίας οργάνωσης που δεν έχει πολιτικό προσανατολισμό, όπως η ίδια ισχυρίζεται, αλλά ασχολείται με τα εκλογικά δικαιώματα των πολιτών στις ΗΠΑ.

Πηγή

Σχετικά

Back to top