Τελικός GNTM 4: Όλγα σε Κυβέλη «Σκάσε, φτάνει!»

at 11:10 μμ
75
Τελικός GNTM 4: Όλγα σε Κυβέλη «Σκάσε, φτάνει!»

Δείτε ζωντανά το GNTM

Με ιδιαίτερη ένταση έγινε η δεύτερη φωτογράφιση της Κυβέλης, αφού για το concept με το φλερτ επέλεξε να φωτογραφηθεί με ένα κορίτσι μοντέλο, τη Yanna

Τελικός GNTM 4: Η ερωτική φωτογράφιση Όλγας – Στυλιανού

Τελικός GNTM 4: Μία μεγάλη έκπληξη θα αλλάξει τα σχέδια των φιναλίστ;

Όσα έκανε η Κυβέλη προκάλεσαν την αντίδραση της Όλγας και του Κωνσταντίνου, αφού το μοντέλο βοήθησε τη βοήθησε πολύ. «Αισθάνομαι ότι η Yanna είναι το μοντέλο και η Κυβέλη η βοηθητική», σχολίασε ο Στυλιανός κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. 

GNTM 4 Κυβέλη Δοκιμασία

«Δε σκέφτηκα ότι μπορούσε η Yanna να με καπελώσει», δήλωσε η Κυβέλη. Οι κριτές και οι συμπαίκτες της σχολίασαν ότι στις λήψεις της είναι πιο μελαγχολική, παρά σαν να φλερτάρει. Από την άλλη ο Άγγελος Μπράτης δήλωσε ότι ο Ντίνος φλέρταρε με τον παρτενέρ του πιο πολύ από την Κυβέλη.

Τελικός GNTM 4: Οι φιναλίστ διαλέγουν με ποιους θα φλερτάρουν!

GNTM 4 Όλγα GNTM 4 Κωνσταντίνος

«Άρα δε σας άρεσε το βλέμμα μου, δε νιώσατε συναίσθημα;» ρώτησε η Κυβέλη τους κριτές, προκαλώντας την αντίδραση της ‘Όλγας. «Κυβέλη σκάσε. Σκάσε, κλείσ’το, φτάνει μη ρωτάς άλλο!», σχολίασε στην κάμερα το ξανθό μοντέλο.

Τελικός GNTM 4: Η δεύτερη δοκιμασία με φλερτ κι άρωμα από Παρίσι!

GNTM 4 Κυβέλη

GNTM 4: Η δοκιμασία του πρώτου μέρους της τελικής αναμέτρησης

Λίγη ώρα μετά τη φωτογράφιση η Κυβέλη έβαλε τα κλάματα, ισχυριζόμενη ότι την επηρέασε η επιστροφή του Ντίνου στο GNTM 4.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Σχετικά

Back to top