Λίτσα Γιαγκούση: Το πρόβλημα υγείας που την τρομοκράτησε

at 11:15 πμ
216

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε για το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που την τρομοκράτησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν.

«Έχω περάσει κατάθλιψη. Τη στιγμή που παθαίνεις κάτι μπορεί να μη συμβαίνει τίποτα έντονο στη ζωή σου αλλά είναι πράγματα που έχουν συσσωρευτεί τα προηγούμενα χρόνια και ξεσπούν» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Έκανα οκτώ μήνες ψυχανάλυση. Έμαθα να βάζω προτεραιότητες, να μη με πιάνει πανικός με χίλια δυο πράγματα και να είμαι απόλυτη με κάποιους ανθρώπους. Όταν πρέπει δηλαδή να διεκδικώ πράγματα, να το κάνω χωρίς ενοχές.

Η Λίτσα Γιαγκούση στη συνέχεια ερωτήθηκε για μια κρίση λαβυρίνθου, η οποία την τρομοκράτησε.  «Έγινε τότε και έκτοτε δεν το έχω ξαναπάθει. Ήταν πολύ τρομακτικό και αυτό. Το έπαθα στα καλά καθούμενα μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ είχαμε γυρίσει από μια έξοδο. Μπαίναμε στο πάρκινγκ του σπιτιού και δε μπορούσα να βγω απ’ το αυτοκίνητο. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω, μου έλεγε ο άντρας μου: έλα Λίτσα, βγες έξω. Εγώ ένιωθα λες και με είχαν πάρει με το κάθισμα και με αναποδογύριζαν, κρατιόμουν να μην πέσω. Όλη νύχτα νοσοκομείο, εμετοί, τραγικό» περιέγραψε.

«Έκανα θεραπεία. Εκείνη την περίοδο κιόλας έκανα και αφωνία, δεν έπρεπε να βγει ήχος από τον λαιμό μου. Ήμουν εγχειρισμένη, είχα κάνει επέμβαση στις φωνητικές χορδές και δεν έπρεπε να μιλάω καθόλου. Είχαν έρθει όλα μαζί. Σε δυο μέρες έφυγα για διακοπές, ήμουν άρρωστη αλλά δεν ήθελα να χαλάσω την παρέα» τόνισε.

Πηγή

Σχετικά

Back to top