Κατερίνα Καραβάτου: “Δεν έχω σκοπό να ξαναπαντρευτώ” |

at 8:37 πμ
156

“Όταν μου πρότειναν από τον ΣΚΑΪ να παρουσιάσω το My Style Rocks, πήγα απορημένη και επιφυλακτική”, παραδέχεται η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη. Η γνωστή παρουσιάστρια, που φέτος βρίσκεται στο τιμόνι του My Style Rocks, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο πίσω από την πρόταση του ΣΚΑΪ, ενώ απαντά και στο ενδεχόμενο να τη δούμε να ανεβαίνει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πώς προέκυψε η παρουσίαση του My Style Rocks;

Είχα έρθει κοντά σε κάποια άλλα πράγματα και, όταν μου τηλεφώνησαν από τον ΣΚΑΪ, δεν φαντάστηκα ότι θα μου πρότειναν αυτή την εκπομπή. Όταν μου ζήτησαν να παρουσιάσω το σόου, η αλήθεια είναι ότι πήγα απορημένη και επιφυλακτική. Όταν αναλαμβάνεις να κάνεις κάτι που δεν το έχεις ξανακάνει, είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση.

Όταν αυτό συμβαίνει μετά από πολλά χρόνια που δουλεύω σε ένα πολύ συγκεκριμένο είδος στην τηλεόραση, χρειάζεται μελέτη και προσπάθεια, να αφουγκραστώ καινούργια πράγματα, να αναπτύξω νέου είδους δεξιότητες, να ανακαλύψω μέσα μου πράγματα που μπορεί να υπήρχαν αλλά και όχι. Βρήκα την ιδέα πολύ ενδιαφέρουσα και αποφάσισα να το κάνω.

Η σχέση που έχετε με τον Κρατερό μετά το διαζύγιο είναι υποδειγματική.

Είναι θέμα προσπάθειας, με πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μας. Αυτός είναι ο τρόπος μας.

Εκτός από την καριέρα και τη μητρότητα, έχεις σκεφτεί να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου σε προσωπικό επίπεδο;

Με τον τρόπο που το λες, να βάλω ένα πλάνο στη ζωή μου αν ήθελα να ξαναπαντρευτώ, όχι. Απέχω πάρα πολύ από αυτό. Φυσικά θα ήταν όμορφο ένας άνθρωπος να έχει έναν σύντροφο δίπλα του, να έχει μια αγκαλιά, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν το θέλει.

Αλλά νομίζω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο και όλα έρχονται στη ζωή μας όταν είμαστε ανοιχτοί και έτοιμοι.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top