Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκλονίζει στη νέα του ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

at 4:19 μμ
519
Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκλονίζει στη νέα του ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ο αγαπητός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του ένα βίντεο από την εμπειρία του.

«Έχω δει τον φόβο, την αγωνία, τις λευκές μπλούζες. Έχω δει τις σιωπηλές συσκέψεις, τον οίκτο, τη συγκατάβαση. Έχω δει τα θεραπευτικά σχήματα, τους καθετήρες στις φλέβες, τους τομογράφους. Έχω δει τον γυμνό μου ώμο, το οίδημα στο χέρι, το κατεστραμμένο μου δέρμα. Τώρα όμως, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, θέλω να δεις κάτι κι εσύ», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του.

«Εσύ. Θέλω να δεις ότι δεν ντρέπομαι να δείξω την ασχήμια της αρρώστιας μου. Θέλω να δεις ότι δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι, να εργάζομαι και να παράγω. Θέλω να δεις ότι ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια μου άφηνα να μπαίνει φως. Θέλω να δεις ότι δεν ξέχασα να αγαπάω. Θέλω να δεις ότι δεν υπήρξα ποτέ μελλοθάνατος. Θέλω να δεις ότι αν όλοι μας αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, οι πρόωροι θάνατοι από καρκίνο θα ελαττωθούν κατά 25%. Εξετάσου τώρα», συνεχίζει.

«Όχι για το τώρα αλλά για τον επόμενο μεγάλο έρωτα, την επόμενη αγκαλιά, τα επόμενα μπάνια, το επόμενο χαμόγελο που θα συναντήσεις τυχαία στον δρόμο», καταλήγει στη συγκλονιστική του δημοσίευση ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος δεν «μασά» τα λόγια του και μιλά για την εμπειρία ζωής, μια κατάσταση την οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Να τονίσουμε πως το περασμένο φθινόπωρο ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε αναφέρει στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το εξής: «Τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος. Τώρα πια έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας και επιλέγω να γεύομαι τη ζωή αλλιώς, με άλλο τρόπο, καλύτερα. Αρκεί να είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάει. Δεν μου αρέσει να λέω ότι κέρδισα τον καρκίνο. Προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο. Και είναι καλό να μην παραιτούμαστε».

Πηγή

Σχετικά

Back to top