«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες»

at 8:18 πμ
377

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την ανακοίνωση οτι περιμένει το πρώτο της παιδί

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus


H Ιωάννα Μαλέσκου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Η παρουσιάστρια όπως ανακοίνωσε την Κυριακή περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η όμορφη Ιωάννα απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και δημοσίευσε δύο ακόμα φωτογραφίες με φουσκωμένη την κοιλίτσα και περιέγραψε τις αντιδράσεις των σκυλιών της στην χαρμόσυνη είδηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου! Η ανακοίνωση, η φωτογραφία και oι ευχές!

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η @balloo_thefrenchie δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο «έφαγα πολύ τις γιορτές». Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε «καλό όνειρο». Αυτά που λέτε από το σπίτι μας», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

4425703825632067 image

4425703659656579 image

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς και το μωρό που έρχεται…

Μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά, για τον οποίο επίσης δεν αποκαλύπτει πολλά, ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους. Κι εκείνος, χαμηλών τόνων και διακριτικός αποφεύγει την δημοσιότητα. Γι αυτό και οι πληροφορίες που τον αφορούν είναι οι απολύτως απαραίτητες…

4425706370797539 image

 Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Χημείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι, επίσης, απόφοιτος μεταπτυχιακού τμήματος Εφαρμοσμένης Κλινικής και Αθλητικής Διατροφολογίας – Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων. 

4425706058969531 image

H σχέση τους με την Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε περίπου πριν 1,5 χρόνο όταν εκείνη επισκέφθηκε τον χώρο του στην Παλλήνη προκειμένου να ζητήσει κάποιες συμβουλές για το σκυλάκι της. Αν και οι δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν την σχέση, καθώς τους απαθανάτισαν αρκετές φορές σε κοινές εξόδους τους, οι ίδιοι δεν θέλησαν να το σχολιάσουν. Εκείνη κατηγορηματική περιοριζόταν πάντα σε μία φράση «είμαι καλά» και δεν έλεγε περισσότερα για την προσωπική της ζωή. Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε εξόδους σε θεατρικές παραστάσεις και το περασμένο καλοκαίρι στην Ρόδο με αφορμή την συμμετοχή του Κ. Δανιά σε αθλητικό φεστιβάλ. Ακόμη και τώρα, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, δεν μιλούν δημόσια για την σχέση τους την οποία προστατεύουν όσο μπορούν.

4425705873651035 image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πηγή

Σχετικά

Back to top