Δάκης: “Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου πρέπει να μπορώ να εμφανιστώ” |

at 8:53 πμ
272

Συγκινεί η προνοητικότητα του αξέχαστου τραγουδιστή…

Μια ηχογραφημένη επιθυμία του Δάκη αποκαλύπτεται τρεις μήνες μετά τον θάνατό του. Ο αξέχαστος καλλιτέχνης θα «τραγουδήσει» ξανά απόψε -ανήμερα των γενεθλίων του- από τη «γειτονιά των αγγέλων». Ο Δάκης είχε ηχογραφήσει ένα πρόγραμμα διάρκεια 40 λεπτών, περίπου εννέα μήνες πριν από τον θάνατό του, το οποίο θα παιχτεί πρώτη φορά απόψε στο εστιατόριο Thalassa, στη Σαρωνίδα.

Ο επί 22 χρόνια στενός φίλος και συνεργάτης του, Πάνο Δερβός, λέει στην Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια: «Ο Δάκης ήταν ένα υπεύθυνο άτομο, ένας άνθρωπος που προνοούσε πάντα για τα πάντα, όπως είχε προνοήσει ακόμη και για τον θάνατό του. Ήταν άνθρωπος της τακτοποίησης στη ζωή του κι επειδή έκανε εκείνη την περίοδο κάποιες συναυλίες με τους Κώστα Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα δεν ήθελε να τους «κρεμάσει» σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι στη φωνή του.

Έτσι σκέφτηκε να κάνουμε τη συγκεκριμένη ηχογράφηση που θα ακουστεί απόψε. «Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου, να μπορώ να εμφανιστώ και να τραγουδήσω full playback το 35λεπτο πρόγραμμα της δικής μου εμφάνισης, να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους συναδέλφους εξαιτίας μου», μου είχε πει τότε ο ίδιος».


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top