Ελεονώρα Μελέτη για την καταστροφική φωτιά στη Σαρωνίδα: “Ήταν εκεί η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια” |

at 8:43 πμ
193

“Οι εικόνες θλιβερές. Ήταν πρακτικά αδύνατο να σωθούν τα πάντα λόγω των συνθηκών”, περιγράφει η Ελεονώρα Μελέτη.

Τη δική της ανάρτηση για τη φωτιά που καίει από το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Λαγονησίου και της Σαρωνίδας έκανε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του MEGA διατηρεί σπίτι στη Σαρωνίδα, όπου μάλιστα πρόσφατα έκανε και το πάρτι του γάμου της.

«Εχθές δεν ανέβασα κάτι, γιατί απλά ζούσα μαζί με τους γονείς μου που ήταν στη Σαρωνίδα αλλά και με τους γείτονες συμπολίτες μας την αβάσταχτη αγωνία του τι θα συμβεί με τη φωτιά. Δεν ήμουν εκεί, ήταν όμως οι γονείς μου και ο ανιψιός μου ο Γιώργος, φίλοι και γείτονες. Και ήταν εκεί και η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια», γράφει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Όλοι ακολούθησαν τις οδηγίες των Αρχών και απομακρύνθηκαν εγκαίρως. Όλη τη νύχτα πολλά πυροσβεστικά και δεκάδες πυροσβέστες έδιναν μάχη να τεθούν υπό έλεγχο όλες οι εστίες. Οι εικόνες θλιβερές. Ήταν πρακτικά αδύνατο να σωθούν τα πάντα λόγω των συνθηκών, το μέλημα ήταν να μη βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση.

Άνθρωποι είδαν τα σπίτια τους να καίγονται. Στο ίδιο έργο θεατές όλοι. Είναι αβάσταχτος ο πόνος όλων εκείνων που είδαν την περιουσία τους να χάνεται. Ωστόσο, την ίδια στιγμή εκατοντάδες άλλα σπίτια σώθηκαν. Υπάρχει και αυτή η πλευρά της είδησης», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

«Σήμερα ξημέρωσε για τη Σαρωνίδα μία «ήρεμη», μία περίεργα βουβή μέρα. Ο λόγος που ανεβάζω είναι για να ακουστεί πέρα από τα τηλεοπτικά παράπονα και ένα «ευχαριστώ» στο Πυροσβεστικό Σώμα που δίνει πόνο και ψυχή για όλους εμάς κάθε χρόνο στο ίδιο σκηνικό αλλά και η ευγνωμοσύνη στους εθελοντές, που ανιδιοτελώς είναι ενεργά εκεί», καταλήγει στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top