Ο παθιασμένος Σταύρος Ξαρχάκος «διευθύνει» κομπανία παιδιών σε ταβέρνα της Σύρου

at 3:34 μμ
367

Ο Σταύρος Ξαρχάκος αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το πάθος του για τη μουσική, καθοδηγώντας μια κομπανία παιδιών σε ταβέρνα στη Σύρο.

Η παρέα των νεαρών μουσικών σε είχαν την τύχη να τους «διευθύνει» ο σπουδαίος συνθέτης και το βίντεο  από αυτή τη συνάντηση έχει γίνει, όπως είναι φυσικό, viral.

Όπως φαίνεται από τις κινήσεις και τις υποδείξεις του, το κάνει με το ίδιο πάθος που θα το έκανε με μία κανονική ορχήστρα. Τα παιδιά παίζουν μπουζούκι, κιθάρα και αρμόνιο και ακούν με ευλάβεια τις οδηγίες του.

Στο βίντεο που φαίνεται πως είναι τραβηγμένο από ταβέρνα της πόλης, ο Ξαρχάκος καθοδηγεί τα παιδιά ώστε να παίξουν την Φραγκοσυριανή του Συριανού «πατριάρχη» του ρεμπέτικου, Μάρκου Βαμβακάρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως προ ημερών ο Σταύρος Ξαρχάκος ανακηρύχθηκε σε Επίτιμος Δημότης Σύρου-Ερμούπολης σε τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

 


Πηγή

Σχετικά

Ρέμος και Αθερίδης LIVE στο MEGA

Ρέμος και Αθερίδης LIVE στο MEGA

30 Νοεμβρίου, 2020
Γράφει η αναγνώστρια του neolaia.gr, Σταυρίνα Δρακωνάκη Ένας καταξιωμένος τραγουδιστής, ο Αντώνης Ρέμος και ένας επιτυχημένος ηθοποιός, ο Θοδωρής Αθερίδης…
Back to top