Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε πως απολαμβάνει εκείνη το σ3ξ μετά τα 40 |

at 5:54 μμ
313

Όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε πλαστική επέμβαση, απάντησε: «Μα τι λες τώρα; Ούτε για 30 ρυτίδες δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία! Έχω ρυτίδες. Ε, και;»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζηβασιλείου στο περιοδικό «Omikron» της Κύπρου, όπου μίλησε για τη δουλειά της, για την ηλικία της, αλλά και για το σεξ!

«Εγώ έχω δύο πτυχία και ένα μεταπτυχιακό. Δεν πληρώνομαι όμως γι’ αυτά, για τα οποία προσπάθησα τόσο πολύ στη ζωή μου. Τα πτυχία μου ήταν με άριστα. Κόπιασα, έδωσα χρόνο απ’ τη ζωή μου, στερήθηκα, λόγω διαβάσματος δεν έβγαινα έξω, κουράστηκα, αλλά δεν πληρώθηκα ποτέ γι’ αυτά. Έτυχε να πληρωθώ για αυτό το «επικοινωνιακό», όπως το ονομάζουν κάποιοι, ταλέντο που λένε πως διαθέτουμε όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης. Κι αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σ’ αυτήν».

Όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε πλαστική επέμβαση, απάντησε: «Μα τι λες τώρα; Ούτε για 30 ρυτίδες δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία! Έχω ρυτίδες. Ε, και;»

Δε δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει και για το σεξ μετά τα 40, τονίζοντας: «Μετά τα 40 ξέρεις περισσότερο πως λειτουργεί το σώμα σου, έχεις μεγαλύτερη αυτογνωσία, γνωρίζεις τι θέλεις και ξέρεις και πώς να το ζητήσεις. Πιστεύω ότι για τις γυναίκες το σεξ είναι καλύτερο μετά τα 40, σε αντίθεση με τους άντρες. Βέβαια, αν κρίνω από τον άντρα μου, δεν έχει καμία απολύτως αλλαγή. Λένε, όμως, ότι αλλιώς λειτουργεί ο άντρας στα 30 του και αλλιώς στα 40 του. Είναι σχετικά αυτά».


Πηγή

Σχετικά

Back to top