Κίνηση ανθρωπιάς από τον Νάσο Παπαργυρόπουλο: Φιλοξενεί άστεγο

at 2:33 μμ
364
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Νάσο Παπαργυρόπουλο: Φιλοξενεί άστεγο

Σε μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις κοινωνικές του ευαισθησίες και την αγάπη που τρέφει για τους συνανθρώπους του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Οι πολικές θερμοκρασίες που πλήττουν τη χώρα σε συνδυασμό με το χιόνι που έχει σκεπάσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας για κάποιους ανθρώπους δεν αποτελούν πηγή χαράς και ανεμελιάς ούτε ευκαιρία για παιχνίδι. Το αντίθετο, αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Οι άνθρωποι χωρίς στέγη στην Πρωτεύουσα που αναγκάζονται να μένουν στον δρόμο προσπαθώντας να βρουν μια ζεστή γωνιά για να προφυλαχθούν. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος λοιπόν, συνάντησε έναν τέτοιο κύριο σε ένα πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι και αμέσως επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου προκειμένου να πάνε και να τον μεταφέρουν σε κάποια κοινωνική δομή για αστέγους προκειμένου να προφυλαχθεί από το κρύο.

Όπως όμως αποκάλυψε, όταν δυο ώρες μετά πέρασε από το ίδιο σημείο, ο κύριος αυτός βρισκόταν στο ίδιο σημείο και έτσι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποφάσισε να τον πάρει στο σπίτι του μέχρι να περάσει ο χιονιάς.

«Τον κύριο Ηλία από τις Σέρρες τον βρήκα στο πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι με μια κουβέρτα. Πήρα τηλέφωνο να έρθουν να τον πάρουν. Μετά από δυο ώρες ξαναπέρασα. Δεν είχε γίνει τίποτα. Τον πήρα στο σπίτι μέχρι να περάσει ο χιονιάς και μέχρι να του βρω κάτι. Όποιος θέλει να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ» έγραψε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

4123531020843920 272457811 145285674565068 2663780568292846901 n

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top