Λουκία Παπαδάκη: “Κάπου εκεί έφαγε μια σφαλιαρίτσα και γεια σας”

at 7:25 μμ
793
Λουκία Παπαδάκη: "Κάπου εκεί έφαγε μια σφαλιαρίτσα και γεια σας"

Όσα ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη.

Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Λουκία Παπαδάκη και μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος κι αν έχει τύχει στην ίδια να αποχωρήσει από κάποια δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς.

Έχετε φύγει από δουλειά όταν ξεπεράστηκαν όρια και μάλιστα χαστουκίζοντας αυτόν που το έκανε…

Καλά που μου το ρωτάς… Δεν έχω φύγει από καμία δουλειά. Ήταν μια επαγγελματική συνάντηση, η οποία δεν ευοδώθηκε τελικώς. Σε αυτή λοιπόν τη συνάντηση, υπήρξε αυτό που λέμε αν είσαι καλός μαζί μου, θα κάνω αυτό… Αυτή είναι η έννοια των ανθρώπων που έχουν αυτή την προσέγγιση. Δηλαδή θα μου κάνεις εσύ αυτό κι εγώ θα σου κάνω το άλλο… Ε, κάπου εκεί έφαγε μια σφαλιαρίτσα και γεια σας. Εννοείται ότι δεν συνεργαστήκαμε.

Η γνώμη σας για τις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο σας, ποια είναι;

Για εμένα, όλα αυτά είναι εξαιρετικά λυπηρά. Θεωρώ ότι ούτε εγώ, αλλά ούτε και κανείς άλλος, είναι σε θέση να κουνήσει δάχτυλο. Το κούνημα του δαχτύλου είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Ειδικά όταν μιλάμε για θέματα τόσο σοβαρά, που τα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, ουδείς πρέπει να εκφέρει άποψη δημόσια. Φυσικά και έχω άποψη αλλά δεν νομίζω ότι αφορά κάποιον. Ως γεγονότα είναι πάρα πολύ θλιβερά και είναι φοβερό πώς εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να τινάξουμε στον αέρα τόσο εύκολα έναν ολόκληρο κόσμο τον οποίο κοπιάσαμε να δημιουργήσουμε.

Είτε γιατί δεν μπορέσαμε να λειτουργήσουμε με τον εαυτό μας, είτε γιατί δεν μπορέσαμε να επιβληθούμε στις αδυναμίες μας όποιες κι αν είναι αυτές, από τις πιο απλές, μέχρι τις σοβαρότερες που εμπίπτουν στα πλαίσια του νόμου. Αυτό είναι βαθιά τραυματικό. Σε αυτό που είμαι αρκετά κάθετη είναι ότι σε περίπτωση που γνωρίζουμε κάτι πολύ σοβαρό να συμβαίνει δίπλα μας, δεν λέμε και τι με νοιάζει εμένα τώρα… ή κατόπιν να λέμε τα ξέραμε αλλά τι να λέγαμε. Όταν γνωρίζεις κάτι, μιλάς! Ίσως σε αυτή την περίπτωση ο καθένας που το κάνει αυτό είναι χειρότερος και από το δράστη. Γυρνάν κάποιοι και λένε «του γύρισα την πλάτη», σώπα καλέ, φοβερό. Μερικές φορές καλύτερα να μην λέμε τίποτα.
Πηγή

Σχετικά

Back to top