Λίγο μετά τα 00’s, με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και την επέλαση του internet στην καθημερινότητα μας, ξεκίνησε η έντονη ενασχόληση μου με την μουσική.

Κάπου στα 18, βρέθηκα στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και μου πρότειναν να ξεκινήσω να κάνω ραδιόφωνο. Έτσι ξεκίνησε μια “σχέση” που μετράει ήδη 12 έτη, συνεχόμενου ραδιοφωνικού αέρα, μέσα από αρκετές ραδιοφωνικές μπάντες. Αθήνα, Ναύπλιο, Άργος, Σπάρτη είναι μερικοί από τους “σταθμούς” μου and we still counting !

Βέβαια, ακόμα θυμάμαι τα πρώτα λεπτά πριν την πρώτη μου εκπομπή. Απέναντί μου ένας ηχολήπτης να μου κάνει νόημα οτι σε 5” βγαίνουμε αέρα και εγώ να παίρνω ανάσες, πολλές ανάσες για την ακρίβεια (χαχαχα) αλλά, αυτό ήταν! Όλα πήγαν πολύ καλά την πρώτη φορά, και πάει ακόμα καλύτερα 18:00 με 20:00 Δευτέρα με Παρασκευή στον STAR 929 γιατι … εσείς ζητάτε τα αγαπημένα σας, εγώ παίζω όλα τα Request σας μέσα απο τον Viber αριθμό του STAR 929!

Σχετικά

Θέμης Γεωργαντάς

30 Οκτωβρίου, 2020
Ξεκίνησα να εργάζομαι ως δημοσιογράφος σε περιοδικά, ενώ υπήρξα και Διευθυντής Σύνταξης στο μουσικό περιοδικό Ποπκόρν. Το 1996 και με…

Χρήστος Μακρής

7 Οκτωβρίου, 2020
Music is my way of life… είναι το “μότο” που με ακολουθεί από τα παιδικά μου χρόνια, μιας και από…
Back to top