Λίγο μετά τα 00’s, με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και την επέλαση του internet στην καθημερινότητα μας, ξεκίνησε η έντονη ενασχόληση μου με την μουσική.

Κάπου στα 18, βρέθηκα στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και μου πρότειναν να ξεκινήσω να κάνω ραδιόφωνο. Έτσι ξεκίνησε μια “σχέση” που μετράει ήδη 12 έτη, συνεχόμενου ραδιοφωνικού αέρα, μέσα από αρκετές ραδιοφωνικές μπάντες. Αθήνα, Ναύπλιο, Άργος, Σπάρτη είναι μερικοί από τους “σταθμούς” μου and we still counting !

Βέβαια, ακόμα θυμάμαι τα πρώτα λεπτά πριν την πρώτη μου εκπομπή. Απέναντί μου ένας ηχολήπτης να μου κάνει νόημα οτι σε 5” βγαίνουμε αέρα και εγώ να παίρνω ανάσες, πολλές ανάσες για την ακρίβεια (χαχαχα) αλλά, αυτό ήταν! Όλα πήγαν πολύ καλά την πρώτη φορά, και πάει ακόμα καλύτερα 18:00 με 20:00 Δευτέρα με Παρασκευή στον STAR 929 γιατι … εσείς ζητάτε τα αγαπημένα σας, εγώ παίζω όλα τα Request σας μέσα απο τον Viber αριθμό του STAR 929!

Σχετικά

Dj Piko

2 Οκτωβρίου, 2020
Το όνομά του στα μουσικά δρώμενα είναι DJ Piko. Ξεκίνησε να μαθαίνει πιάνο στην ηλικία των πέντε ετών στο Ελληνικό…

Dj MILTOP

11 Μαΐου, 2023
Το όνομα του ταυτίζεται με την νυχτερινή ζωή της Αργολίδας. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον MiltoP. Ξεκίνησε…

Δήμητρα Κανατσέλη

8 Οκτωβρίου, 2020
Ο πιο αισιόδοξος συνδυασμός επικαιρότητας, ψυχαγωγίας και μουσικής. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης , δεν κατάφερε να πει δελτίο…
Back to top