Κλέλια Πανταζή: Οι μοναχικές γιορτές και το άγχος στη δεύτερη εγκυμοσύνη

at 11:29 μμ
803
Κλέλια Πανταζή: Οι μοναχικές γιορτές και το άγχος στη δεύτερη εγκυμοσύνη

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κλέλια Πανταζή, η οποία εδώ και λίγα 24ωρα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, γένους αρσενικού. Η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής πήρε χθες (06/01) εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον έχει επιστρέψει σπίτι με το νέο μέλος. Με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λευτέρη Τσόκαλο έχουν αποκτήσεις επίσης άλλο ένα αγοράκι, τον Μιχαήλ- Άγγελο.

Γέννησε η Κλέλια Πανταζή – Ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος της

Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram η γλυκιά μανούλα αναφέρθηκε στην περίοδο, όπου κυοφορούσε τον δεύτερο γιο της, στις ανησυχίες της, εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, αλλά και στις μοναχικές γιορτές που πέρασε.

Κλέλια Πανταζή – Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

«Τι να πρωτογράψω για αυτό το ενιάμηνο ταξίδι… Ξεκίνησε την περίοδο που άρχισαν να δίνονται τα πρώτα self test στα φαρμακεία και πήγαινε να τα πάρει ο κόσμος… Ε, εγώ ζήτησα από τον φαρμακοποιό τεστ εγκυμοσύνης και μου έδωσε την ευχή του γεμάτος χαρά, το συγκεκριμένο τεστ να βγει θετικό..! Και βγήκε! Και το ανακοίνωσε ο Μιχαήλ-Άγγελος στον μπαμπά του! Πρωτομαγιά και Μεγάλο Σάββατο μαζί!

Μετά όλα κύλησαν ομαλά… Υπήρχε βέβαια το άγχος μην έχω ζάχαρο κύησης και σε αυτή την εγκυμοσύνη κ έτσι έκανα τις μετρήσεις μου κανονικά κάθε μέρα.. ευτυχώς όλες οι καμπύλες ζαχάρου ήταν καλές και γλιτώσαμε την ινσουλίνη αυτή φορά! Και πάνω που λέγαμε κοντεύουμε και αρχίσανε οι γιορτές των Χριστουγέννων… ξεκίνησε μαζί και η έξαρση της πανδημίας.. Ακυρώσαμε τα πάντα… κάναμε τις πιο μοναχικές γιορτές από ποτέ… ακούγαμε κρούσματα καθημερινά δικών μας ανθρώπων και ευχόμασταν αρχικά να είναι υγιείς και μετά κάναμε το ένα rapid test προληπτικά μετά το άλλο..

Αϋπνίες από το άγχος.. και φυσικά το μυαλό σου πάει μονίμως στο κακό… Ακόμα και ο Λευτέρης κυκλοφορούσε στο σπίτι με μάσκα, κοιμόμασταν χωριστά, τρώγαμε σε διαφορετικά τραπέζια.. Ναι εμβολιασμένοι και οι δυο.. αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτόν τον ιό… Η μόνη μας έγνοια πια ήταν να κάνουμε τα μοριακά τεστ και να βγουν αρνητικά! Για να μπορέσουμε να περάσουμε την πόρτα του @rea_maternity και να μπορέσω να γεννήσω με την δική μου γιατρό @dr_katerina_papakonstantinou και την δική μου μαία @pregnancycare_ στο πλευρό μου.. οι φυλακές άγγελοι μου! Και ήρθε η πρώτη Δευτέρα του 2022 και στις 10:00 το πρωί, έβγαλα έναν μπόμπιρα 4.420 γρ. που για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μπει στην μονάδα για ένα 24ωρο..

Και άλλο άγχος μέχρι να μπορέσουμε να τον πάρουμε στα χέρια μας και να τον αγκαλιάσουμε… Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! Ή καλύτερα τώρα ξεκινάνε όλα! Και έχω δίπλα μου τον καλύτερο σύντροφο και πατέρα που θα μπορούσα να φανταστώ!

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα μα πάρα πολύ για τις ολόθερμες ευχές σας!!! Δεν γράφω πολλά συνήθως, αλλά ήταν ευκαιρία να τα βγάλω από μέσα μου και αυτά μαζί με τον 2ο γιο, που είναι φτυστός ο 1ος!!! Για εμάς το 2022 ξεκίνησε καταπληκτικά! Καλή χρονιά σε όλους!!!».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Σχετικά

Back to top