Συνατσάκη: Η Παρατήρηση Που Έκανε Σε Άγνωστο Άνδρα

at 11:50 μμ
338
Συνατσάκη: Η Παρατήρηση Που Έκανε Σε Άγνωστο Άνδρα

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από τα Instastories της στο Instagram θέλησε να καταγγείλει δημοσίως ένα ακόμη περιστατικό που συνέβη στη μέση του δρόμου με άγνωστο άνδρα να βιντεοσκοπεί περαστική γυναίκα εν αγνοία της.

Η Μαίρη περιέγραψε τον έντονο διάλογο που είχε με τον άγνωστο άνδρα:

«Ένας κύριος κατάλαβα ότι κρατούσε κάπως περίεργα το κινητό του, την ώρα που περπατούσα προς εκείνον. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο, λέω τέλος πάντων μην είσαι τρελή, συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρίζοντας πίσω να κοιτάξω τον παρατηρώ να μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα που περνούσε από μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν».

Και συνέχισε: «Σταμάτησα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει».

Κατέληξε στέλνοντας ανοιχτό μήνυμα και προς τους άνδρες: «Σκέφτομαι πως αν μιλάει ο ένας και ο άλλος, μιλάει μια κοπέλα στην άλλη, και αν μπουν και σε όλο αυτό και τα αγόρια και οι άνδρες που σας χρειαζόμαστε πολύ, είτε αν είναι κάποιος που θα του δείξει αυτός ο κύριος αυτό το βίντεο, είτε γνωρίζει ότι είναι ένας φίλος του που ξέρει ότι δεν πάει με τα καλά του και πάει και κάνει τέτοια πράγματα», είπε μέσω instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Σχετικά

Back to top