«Δέχθηκα επίθεση από γερμανικό ποιμενικό… δάγκωνε ασταμάτητα»

at 1:29 μμ
420
«Δέχθηκα επίθεση από γερμανικό ποιμενικό... δάγκωνε ασταμάτητα»

Έξαλλη η Κατερίνα Αγαπητού με το απίστευτο συμβάν: «Όπως τα μεταξωτά βρακια θέλουν και επιδέξιους κ@@@@ς, έτσι και τα κατοικίδια θέλουν επιδέξιους ιδιοκτήτες…. Αν δεν ξέρετε κύριοι και κυρίες και αν δεν είστε ικανοί να έχετε κατοικίδιο, ΜΗΝ ΈΧΕΤΕ!!! το ζώο δε φταίει επειδή εσείς είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!…» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σε μια απίστευτη καταγγελία πέρασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Αγαπητού. Όπως αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δέχτηκε επίθεση ενώ πήγαινε βόλτα με το σκυλάκι της από λυκόσκυλο.

Εμβρόντητη είδε τους ιδιοκτήτες του γερμανικού ποιμενικού να αντιδρούν φωνάζοντας μόνο το όνομα του σκύλου, αντί να τρέξουν να το σταματήσουν που δάγκωνε ασταμάτητα και με μανία το δικό της σκυλάκι.

Δείτε όσα είπε:

«Όπως τα μεταξωτά βρακια θέλουν και επιδέξιους κ@@@@ς, έτσι και τα κατοικίδια θέλουν επιδέξιους ιδιοκτήτες…. Αν δεν ξέρετε κύριοι και κυρίες και αν δεν είστε ικανοί να έχετε κατοικίδιο, ΜΗΝ ΈΧΕΤΕ!!! το ζώο δε φταίει επειδή εσείς είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

Δέχθηκα επίθεση καθώς πήγαινα βόλτα το σκυλί μου… Ενα γερμανικό ποιμενικό πηδηξε από το φράχτη του σπιτιού και μας επιτέθηκε….οι ιδιοκτήτες – μάνα, πατέρας και γιος απαθεστατοι φώναζαν απλώς το όνομα του σκυλιού την ώρα που δάγκωνε ασταμάτητα το σκυλί μου….

Δεν κάνουμε όλοι για όλα, όση πούδρα και να βάλουμε δεν αλλάζει αυτό που είμαστε ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ…. ανίκανοι και μέτριοι από το πιο μικρό στο πιο μεγάλο….. #cyprus #tomegaliosou»

3962781047891313 image

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top