Φίλιππος – Nina Flohr: Ο Royal γάμος τους στη Μητρόπολη

at 8:09 μμ
130
Φίλιππος – Nina Flohr: Ο Royal γάμος τους στη Μητρόπολη
Φίλιππος: Διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση με την πάμπλουτη κληρονόμο Νίνα Φλορ και είχε από την αρχή τις ευλογίες της οικογένειάς του.

Στη Μητρόπολη έλαβε χώρα ο γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με την εκλεκτή της καρδιάς του, Nina Flohr. Μετά το prewedding party στη Λίμνη της Βουλιαγμένης την Παρασκευή (22/10), στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου, το ζευγάρι σφραγίζει για άλλη μία φορά την αγάπη του.

Είχε προηγηθεί ο πολιτικός γάμος, τον Δεκέμβριο του 2020 στο St. Moritz, αλλά και μια ιδιωτική τελετή με 30 μόνο καλεσμένους τον περασμένο Ιούνιο σε φιλικό σπίτι στο Κέιμπριτζ. Το Σάββατο (23) οι καλεσμένοι δε θα ξεπερνούν τους 100, ενώ όσοι δε βρεθούν μέσα στην εκκλησία θα μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή από την τεράστια γιγαντοοθόνη που έχει στηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσά τους θα είναι η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της, που θα εκπροσωπήσουν τη βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς επίσης εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας, της Ισπανία, της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και του Ανόβερο.

Παρόντες φυσικά και τα αδέλφια του γαμπρού, Παύλος, Νικόλαος, Θεοδώρα, Μαρία Ολυμπία και Αχιλλέας, αλλά και ο πατέρας της νύφης, Thoma Flohr. Μετά τον γάμο, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο. Ο Φίλιππος διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση με την πάμπλουτη κληρονόμο Νίνα Φλορ και είχε από την αρχή τις ευλογίες της οικογένειάς του.

Στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN το μεσημέρι του Σαββάτου αναφέρθηκε ότι η τελετή θα έχει διάρκεια μία ώρα. Η Nina Flohr σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής θα φορέσει ένα νυφικό που ήρθε σε πολλά κομμάτια.

Πηγή

Σχετικά

Back to top