Ρούλα Ρέβη: Η τρυφερή ανάρτηση με τον Αποστόλη Τότσικα με αφορμή την επέτειο γάμου τους

at 8:53 μμ
542

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδάκια.

Μάλιστα τόσο η Ρούλα Ρέβη, όσο και ο Αποστόλης Τότσικας είναι αρκετά ενεργοί στα social media και μοιράζονται συχνά στιγμές από την ζωή τους.

Αυτή τη φορά η φωτογράφος έκανε μία τρυφερή ανάρτηση με αφορμή την επέτειο των 7 χρόνων γάμου που θα γιορτάσει σε λίγες ημέρες με τον ηθοποιό.

«Για έμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μέρες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα . Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπέροχα , τρέλα , φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας, Δημήτρη Γιαννέτο, χορέψαμε πολύ στους δρόμους της Καλιφόρνια, κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των Friends, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε, γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε . Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε, ε; Ναι μωρέ, ας το κάνουμε, ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας! Όμως, για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας ! Σε αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Πηγή

Σχετικά

Back to top