Δανάη Μπάρκα: Οργισμένη εναντίον του Βαλάντη τον χαρακτήρισε απαράδεκτο

at 4:27 μμ
419
Δανάη Μπάρκα: Οργισμένη εναντίον του Βαλάντη τον χαρακτήρισε απαράδεκτο
Δανάη Μπάρκα: «Με την υγεία του άλλου δεν παίζει κανείς, είναι σαν να απευθύνεται σε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που έχουν περάσει κάτι τέτοιο».

Κατά τη διάρκεια ρης εκπομπής “Πάμε Δανάη” της Τρίτης, η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα δεν δίστασε να μιλήσει εναντίον του  Βαλάντη για τα όσα κάνει και λέει στο Survivor. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Mega είπε: “Τίποτα δεν είναι τυχαίο γενικότερα. {…}Με την υγεία του άλλου δεν παίζει κανείς, είναι σαν να απευθύνεται σε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που έχουν περάσει κάτι τέτοιο. Είναι ντροπή να πιάνουμε γενικά τις ασθένειες στο στόμα μας. Απαράδεκτός!”.

Δανάη Μπάρκα: Θέση πήρε επίσης για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη 

«Φυσικά είμαστε με τα θύματα που έχουν επιζήσει από κακοποιητικές συμπεριφορές, το ξανά τονίζω. Ωστόσο πριν εκδικαστεί μια υπόθεση, καλό είναι όλοι μας να είμαστε ψύχραιμοι, ενωμένοι και μακάρι από δω και πέρα, πρώτον όσος ντόρος γίνεται με τα θύματα ή με τα φερόμενα ως θύματα, να γίνεται και για τους βιαστές και τους κακοποιητές.

Όσο εκτίθεται ένα κορίτσι που έχει υποστεί κάτι τέτοιο, άλλο τόσο να εκτεθεί και ένας βιαστής, όποιος και να είναι. Οι κακοποιητικές πράξεις, η ανεγκεφαλοσύνη ενός ανθρώπου δεν γνωρίζει ούτε τάξη ούτε χρήματα, ούτε χώρες.

Μακάρι να είμαστε όλοι ενωμένοι εναντίον των ανθρώπων αυτών, αλλά να μη γινόμαστε κακοποιητές και εμείς οι ίδιοι με τους ανθρώπους που όντως μπορεί να είναι αθώοι και να μην εμπλέκονται. Φυσικά υπέρ των ανθρώπων που έχουν υποστεί κάτι βάναυσο».

Πηγή

Σχετικά

Back to top