Κρίσιμες ώρες για τον Στάθη Αγγελόπουλο

at 3:19 μμ
638
Στάθης Αγγελόπουλος
Στάθης Αγγελόπουλος: Ο ηθοποιός νοσεί με κορωνοϊό.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος τις τελευταίες μέρες δίνει μια γενναία μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία χτυπημένος από κορωνοϊό. Δύσκολες ώρες περνά και ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης.

Στάθης Αγγελόπουλος: Πέρασε δύσκολες μέρες στην εντατική

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε δύσκολες ημέρες στην εντατική αν και παρουσιάζει βελτίωση η κατάσταση του. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς έχει ακόμη δρόμο μέχρι να γίνει καλά και να πάρει εξιτήριο.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και σίγουρα και αυτό έπαιξε ρόλο στην άσχημη εξέλιξη της πορείας της υγείας του αφότου νόσησε με covid. Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος και εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες του στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό του στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του. Όλοι αισιοδοξούν και ελπίζουν ότι ο Στάθης Αγγελόπουλος θα καταφέρει τελικά να βγει νικητής στη μάχη με τον αόρατο εχθρό.

Στάθης Αγγελόπουλος

Αγωνία για τον Δάνη Κατρανίδη

Δύσκολες ώρες περνά ο σπουδαίος ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης, καθώς όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Με δύναμη ψυχής και έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους, ο Δάνης Κατρανίδης προσπαθεί τις τελευταίες εβδομάδες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να δώσει τη δική του μάχη και να κερδίσει το στοίχημα της ζωής, με όσα άσχημα του επιφύλασσε ο χρόνος, αναφέρει η Espresso. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ήταν λίγο μετά το Πάσχα, όταν ο Δάνης Κατρανίδης βρέθηκε για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο. Εκεί οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Όπως και έγινε.

Ο 71χρονος ηθοποιός βρέθηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο, κάτω από άκρα μυστικότητα, με σκοπό να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία που του πρότειναν οι θεράποντες ιατροί του. Ο Δάνης Κατρανίδης μάλιστα, ανυπομονεί να δει και την τελευταία ταινία που πρωταγωνιστεί με θέμα τον Παναθηναϊκό και τίτλο «Ταξίδι στα αστέρια».

Πηγή

Σχετικά

Back to top