Πωλίνα: Έτσι Αντιμετώπισε Την Εξαφάνιση Του Γιου Της

at 11:36 μμ
392
Πωλίνα: Έτσι Αντιμετώπισε Την Εξαφάνιση Του Γιου Της

Στις αρχές Ιουνίου του 2016, ο 21χρονος τότε γιος της γνωστής τραγουδίστριας είχε εξαφανιστεί για περίπου δύο 24ώρα

Πωλίνα για Γιώργο Μαρίνο: Επικοινωνεί σήμερα με τον κορυφαίο σόουμαν;

Η Πωλίνα τον περίμενε στο αεροδρόμιο κι εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ, γεγονός που την ανάγκασε να απευθυνθεί στις Αρχές. Τελικά, η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος κι ο Απόστολος βρέθηκε, παρότι είχε πέσει θύμα ληστείας.

Πέντε χρόνια μετά, μοιράστηκε στο περιοδικό Λοιπόν τις σκέψεις της από εκείνη την περίοδο. «Το 2016 έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός. Όταν δηλαδή περιμένεις να κατεβεί, όπως πάντα, από το αεροπλάνο, το παιδί σου και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι δεν ήρθε. Ευτυχώς, κράτησε λίγο η αγωνία, λόγω της άμεσης επέμβασης της αστυνομίας της Σκωτίας και τέλος καλό, όλα καλά. Η ψυχή μου πήγε κι ήρθε στο άπειρο όταν δεν ήξερα πού είναι το παιδί μου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια της μεγάλης επιτυχίας Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες, αποκάλυψη τη σχέση της με τον γιο σας, αλλά και τι τύπος μαμάς είναι. «Σαν μητέρα, νομίζω υπήρξα πιεστική. Ειδικά στα θέματα διαβάσματος. Όμως στήριξα όλες τις επιλογές του και παρόλο που πέρασε εδώ, όταν αποφάσισε να σπουδάσει Σκωτία, μέσα στην κρίση, έκανα ό,τι μπορούσα για να τον στηρίξω. Είμαι χαρούμενη, γιατί δεν μου μοιάζει καθόλου. Είναι συγκροτημένος, πεισματάρης και θέλει να πετυχαίνει τους στόχους του. Θέλω απλά, εκτός από πτυχία και επιτυχίες, να ‘ναι ευτυχισμένος. Αυτό μόνο…», συμπλήρωσε η Πωλίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Σχετικά

Back to top